www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Eurovision

Guest recrutul

Recommended Posts

Guest recrutul
Posted

ce parere aveti de eurovisionu de anu asta? dupa prima preselectie mi-au placut desperado si rednex(care s-au si calificat). oricum cred k la helsinki o sa merga simplu cu andra k au o mel cu iz de manea si un subiect la moda pt occident.

Posted

de ce sa ne pronuntam ? uita-te si in strainatate sa vezi ce preselectii se fac ACOLO. Poate ajunge Tokio Hotel la Eurovision, ar fi rupere :))) . Revenind la subiect, astept ultima preselectie, in care tare as vrea sa se intimple ca anul trecut - un telefon suna in studioul TVR, iar respectivul a fost pus in direct . "Buna seara. " s-a auzit . "Sunt domnul Nicu Alifantis.". A amutit toata lumea din platou, chiar si marii "compozitori" o dadeau pe dupa piersic atunci. Nu ma intereseaza cine se duce in Finlanda, atit cit ma intereseaza sa fie un concurs "corect" ...

Posted

asta e thread de eurovision, nu de tokio hotel. oricum nu mi-ar placea sa ii vad la concurs.

cea mai tare surpriza a fost anu trecut. hard! rock! hallelujah! :)

lordi este, dupa nightwish, cred ca singura trupa "adevarata"(adica cu instrumentisti si alea) care a ajuns la eurovision.

oricum dat fiind ce s-a intamplat anu trecut, o sa privesc concursu cu un pic mai mult interes.

Guest EPSYLON_CURSE
Posted (edited)
lordi este, dupa nightwish, cred ca singura trupa "adevarata"(adica cu instrumentisti si alea) care a ajuns la eurovision.

O fi...

Edited by EPSYLON_CURSE
Posted (edited)

Pana pe la sfarsitul anilor '90, concurentii trebuiau sa cante cu instrumentisti in spate(fie ai lor, fie asigurati de organizatori). :)

Edited by Steven
Posted

parerea mea : desperado si rednex au cantat cu adevarat dar nu prea se poriveste muzica country pe eurovision ...ce i-a cam stricat pe rednex au fost aia de la Romania ...si apropo de locomondo aia ...mi se pare groaznic k s-au calificat cu cele mai multe voturi ...vreo 4000 si ceva :) si da ..cred ca andra sau nico merg la helsinky

Guest EPSYLON_CURSE
Posted
Pana pe la sfarsitul anilor '90, concurentii trebuiau sa cante cu instrumentisti in spate(fie ai lor, fie asigurati de organizatori). :)

O persoana care a vazut si Eurovisioane mai vechi.

Posted

^ Un singur televizor color in cartier si saream pe saracul respectiv, aducind ceaune peste ceaune de ce mincaruri mai avem noi prin casa sa-i vedem pe <<cine naiba mai erau atunci>> ... Luminita Anghel !? Holograf !?

...iertati-mi n00b-ismul, dar a fost vreodata Nightwish la Eurovision ? Si ,,,, cu ce melodie ? mi-e lene sa caut pe google, ia sa vad daca va stiti .

Posted

Ca Zdob si Zdub n-or fi trupa adevarata (cu instrumentisti)...

Nightwish doar a participat la preselectii, din cate stiu n-a ajuns la concurs.

Nico are un accent de toata rusinea pe cealalta piesa cu care perticipa - id est mi s-a facut rusine de rusinea ei ascultand piesa. Urat :)

Incep sa cred ca Indiggo chiar au sanse anul asta :) A! Si Trupa Veche sunt chiar... mi-a placut un pic piesa lor.

Posted

niciodata nu mi-a placut eurovizionul. de parca nu stiti inca de pe acum ca rusii or sa voteze cu rusii, nordicii cu nordicii, etc :)

Guest domnul Rig
Posted
niciodata nu mi-a placut eurovizionul. de parca nu stiti inca de pe acum ca rusii or sa voteze cu rusii, nordicii cu nordicii, etc :)

Asta-i cea mai mare cretinatate, sa votezi cu "prietenii". In nush ce an, aia de la Zdob si Zdub si-au cerut scuze in numele tarii lor ca Moldova a dat prea putine puncte Romaniei. Pai daca piesa e de ***, de ce sa votezi? :) DOH.

Posted
asta e thread de eurovision, nu de tokio hotel. oricum nu mi-ar placea sa ii vad la concurs.

cea mai tare surpriza a fost anu trecut. hard! rock! hallelujah! :)

oricum dat fiind ce s-a intamplat anu trecut, o sa privesc concursu cu un pic mai mult interes.

Oh, yeah! Lordi! :)

Pai eurovisionul a fost dintotdeauna o foarte buna modalitate de a afla care natie te iubeste mai mult, ca voturile nu prea au legatura cu ce se petrece pe scena. Anul trecut Lordi a fost o pata de culoare care a insufletit concursul ce de ani buni cazuse in amortire, ca ceilalti participanti au reusit sa-l readuca la starea initiala de letargie. Ma si cata moneda s-a batut pe mihai, traista cu octave in gat, ca a fost de la depateau cel mai bun si alte multe ineptii ... :) . Uite un alt bun motiv de a emigra in Finlanda...

Posted

^ De ziua cind a cistigat Lordi vorbeam "live" cu un finlandez rocker de la "mama lui". Intocmai ca Grosmann, ma reduc la tacere si nu voi dezvalui discutia mea cu finlandezul :) .

Pe Rednex i-o stricat Ro-Mania, pe Andra o stricat-o Andra, ma mira ca n-a venit anul asta o piesa de "Umberto Tomassi" , o fost mare scandal acu citiva ani , si personajul s-o depistat : Era Costi Ionita sub pseudonim :shock: . In rest la ordinea zilei : plagiat, minareala, voturi date cu suta cui se culca cu membrii juriului. Dar nu cunosc, si m-am bagat prea mult. :) Cine va ajunge vreodata atit de departe sa ne zica daca damele din juriu merita cel putin cit de bine arata (NU MA POT ABTINE SA NU FAC O PARALELA CU CHITARILE GROSMANN :)))))))))))))))))) iertati-ma :())))) )

Posted
ce parere aveti de eurovisionu de anu asta? dupa prima preselectie mi-au placut desperado si rednex(care s-au si calificat). oricum cred k la helsinki o sa merga simplu cu andra k au o mel cu iz de manea si un subiect la moda pt occident.

cei asta un concurs de chitaristi EU ?

LA CE TE UITI TU ? nu ai auzit de VHS ?

apoi exista youtube .com ....video....music...

vi cu festival de manele EU pe forum de treburi?

hehehehe

Guest miriapod
Posted
Asta-i cea mai mare cretinatate, sa votezi cu "prietenii". In nush ce an, aia de la Zdob si Zdub si-au cerut scuze in numele tarii lor ca Moldova a dat prea putine puncte Romaniei. Pai daca piesa e de ***, de ce sa votezi? :) DOH.

iertare penca votul se pare c-ar fi fost masluit.

"Potrivit organizatorilor festivalului, clasamentul anunțat de Republica Moldova în finala acestui concurs a fost stabilit de juriul ad hoc, ci nu în baza votului cetãțenilor" </bbc>

Guest domnul Rig
Posted
iertare penca votul se pare c-ar fi fost masluit.

"Potrivit organizatorilor festivalului, clasamentul anunțat de Republica Moldova în finala acestui concurs a fost stabilit de juriul ad hoc, ci nu în baza votului cetãțenilor" </bbc>

170406BigBrother-1984.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Pff manelistii romaniei daca se duceau la eurovision si tot cantau mai bine ca aia de la locomondo...

Mie mi-au placut piesele de la Desperados, sunt superbe dar nu sunt de eurovision.

PS: Eu tineam cu marcel pavel.