Borsec Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Ca de fiecare data, imi cer scuze pentru eventualele greseli ( sunt 2-3 zone in care am presupus cum m-am priceput) PS aveti si acordurie in Do Major, pentru cei mai lejeri. OriginalStrofaO vad ..Bm A (2 masuri fiecare)BridgeSunt nopti ...G Bm D A BmPlecataG Em ARefSingur ..D A, Em DBm G D ALacrimi ...D A Em BmSi-n inima meaD A BmIn C, pentru cantat mai lejerStrofaAm GBridgeF Am C G AmF Dm GRefSingurc G, Dm CAm F C GLacrimiC G Dm AmSi-n inima meaC G Am Edited July 6, 2015 by Borsec 2
tyrant Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) Pe bridge, personal, as incheia cu F# pentru varianta din Bm, respectiv E, pentru varianta din Am. Edited July 14, 2015 by tyrant
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Salut ! O greșeală la bridge : ultimul acord în original este F# (fa# major), transpus este E (mi major), scuze, nu e cu răutate, vreau prietenie după acest mic sfat. O zi bună ! Dacă vreți va mai dau și eu melodii, mult succes tuturor !
viobio Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 De ce nu luati legatura cu Alberto Bolocan,este chitaristul trupei Talisman,are cont si pe acest forum. 1
Recommended Posts