nikon Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Vreau sa invat cu o prieteana melodia de mai jos. Sunt incepator si nu prea imi dau seama ce acorduri ia, mai ales la inceput si imi da tare de furca. Ma poate ajuta cineva? Raman recunoscator!!
sam Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) Fiind un cover (presupun), chiar nu gasesti nicaieri pe net acordurile? Daca nu, daca stai cu chitara in mana si cu urechea ciulita acordurile nu cred ca sunt asa greu de 'scos' pentru ca filmarea e foarte buna. Insa daca esti incepator in locul tau mi-as face mai mult probelme de cum voi reusi sa cant piesa, nu de acorduri. Nu e chiar un folk 4/4 cu acorduri de baza Daca am timp zilele astea incerc eu sa ti le scot, desi multe habar n-am cum se cheama si va trebui sa ti le desenez ) Deh, asa e intre 'muzicieni cu studii'... Edited June 8, 2015 by sam 2
lefmir Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Daca esti incepator nu vei putea s-o reproduci cum trebuie. Foarte util pentru oricine la inceput este sa-si cunoasca limitele si sa se canalizeze pe exercitii care sa dezvolte tehnica. Incearca ceva mai simplu, plus exercitii de barreuri, incearca ceva mai simplu cu barreuri in loc de acorduri libere si tot asa. 2
Grekko Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Armonia e destul de basic, dar mă îndoiesc că poate cânta un începător așa. Mă rog, poate folosește cuiva: 4
TheZKD Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Daca esti incepator si inca nesigur chiar la capitolul acorduri , sfatul meu este sa te concentrezi la lucruri mai de baza . ( cool songs btw , mersi de video )
Recommended Posts