www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

nikon

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bacau

nikon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Vreau sa invat cu o prieteana melodia de mai jos. Sunt incepator si nu prea imi dau seama ce acorduri ia, mai ales la inceput si imi da tare de furca. Ma poate ajuta cineva? Raman recunoscator!!
  2. E lafel ca la un aparat vechi cu antena si are un mic zgomot de fundal, cand pui mana pe antena dispare fashaitul. Cu micile mele cunostinte in elecronica, tind sa cred ca este ecranajul prost al cablului de semnal chitara-amplificator. Ar mai putea fi cauza si de la aparate cu curent alternativ care iti bruiaza semnalul (ecranaj prost). Ca o mica paranteza, ai putea inregistra acel hum, il bagi intr-un program de editare si vezi pe ce frecventa e.Daca e pe 50 Hz, inseamna ca ai ecranajul prost si ceva electronic (tv, masina spalat etc) iti bruiaza, dar ne-am complica, nu cred ca e o problema impamantarea de la priza.
  3. Va multumesc frumos! Si imi cer scuze pentru aceasta intrebare stupida.
  4. Sunt incepator si vreau sa fac un upgrade la electrica, model LP. Problema mea este ca, vreau sa-mi cumpar de pe un site si nu stiu daca are doze active sau pasive, imi spune doar ca sunt hambucker sau single coil.Am vazut doze hambucker cu capac pe ele si seamana cu cele active si asta ma induce in eroare si nu fac diferenta. Deci cum imi dau seama (vizual ) daca sunt active sau pasive. Va multumesc.Sunt incepator si nu am gasit prea multe detalii pe internet legat de acest aspect. Despre aceasta produs vorbesc: http://www.thomann.de/ro/harley_benton_hbl450bk.htm In descriere zice ca sunt hambucker, deci sunt pasive?
  5. am o intrebare, nu vreau sa imi iau amplificator cai scump, vreau sa imi conectez cumva chitara electroacustica la un sistem 2.1.Stiu ca imi trebuie un preamplificator.Ar fi o chetie sa conectez chitara la pc si apoi la iesire pun amplificatoru da alta solutie nu este? Am mai vazut ca este acel toneport. e bun?
  6. Iti multumesc frumos pentru explicatii.Mam lamurit.
  7. Salut, sunt nou pe aici deci daca am pus topicu gresit, IERTARE.Vreau sa imi iau o chitara si mai inainte am vazut eu cam care este diferenta intre cea acustica si clasica.Chestia e ca eu as vrea sami iau una classica ca e mai ieftina, da vreau o parere a unui "experimentat". ).Se merita una acustica pentru ca eu cred ca nu e mare diferenta intre acustica si clasica. O alta intrebare e ca daca imi iau o chitara electro-acustica stiu ca are microfon inauntru sau ce va de genu si niste reglaje: ce sunt acele reglaje si ce imi mai trebuie pe langa ea(preamplificator....).Multumesc, alte sfaturi si treburi sunt bine venite! nu sunt si classice cu microfon inauntru?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.