• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
AddRien

Duel 105 - Votare, Comentarii

Duel 105   6 members have voted

 1. 1. Duel 105

  • seru
   5
  • SolDiez
   1
  • adrian_hera
   0

Please sign in or register to vote in this poll.

6 posts in this topic

Cei înscriși tura asta:

 

1. seruhttps://forums.rgc.ro/topic/107318-duel-105-înscrieri/?p=920701

2. SolDiezhttps://forums.rgc.ro/topic/107318-duel-105-înscrieri/?p=922164

3. adrian_hera -  https://forums.rgc.ro/topic/107318-duel-105-înscrieri/?p=922583

 

O mică precizare, cred că n-ar fi rău dacă cel care câștigă duelul să-și adauge la semnătură: „câștigător duel 105”, de exemplu. Voi ce spuneți?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

O mică precizare, cred că n-ar fi rău dacă cel care câștigă duelul să-și adauge la semnătură: „câștigător duel 105”, de exemplu. Voi ce spuneți?

 

Eu pun cocâştigător.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.