www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Looper Boss


Recommended Posts

Pret: 500


Localitate: Bucuresti


Contact: 0730251371


Accept schimburi: Accept schimburi

Vreau un looper Boss Rc 20, Rc 30, Rc 3 sau Rc 2, eventual chiar si alti producatori.

Pot oferi max 500 lei, sau la schimb un combo Line 6 Spider IV, 15 W cu footswich plus diferenta in caz ca pretul ar sari de 500 lei.

Link to comment
Share on other sites

Pret: 500

 

Localitate: Bucuresti

 

Contact: 0730251371

 

Accept schimburi: Accept schimburi

Vreau un looper Boss Rc 20, Rc 30, Rc 3 sau Rc 2, eventual chiar si alti producatori.

Pot oferi max 500 lei, sau la schimb un combo Line 6 Spider IV, 15 W cu footswich plus diferenta in caz ca pretul ar sari de 500 lei.

 

Vezi sa cumnperi NUMAI ce are posibilitate de Start ,Stop,Play si bineinteles MIDI TIME COD  sincronizatie !!!

 

Daca nu ai posibilitate de a sincroniza ...macar tempoul  .este aproape inutilizabil live sau in-tr-o trupa !!

 

Daca il cumperi doar ptr exersat singur acasa este OK ,,dar sa folosesti ca si BT doar ptr un chorus sau alta parte al unei piese este aproape imposibil sa nimeresti tempoul si sincronul .

 

Asa singur sa te joci sa exersezi este OK oricare /de oprice fel dar daca esti legat de un tempou intr-o trupa L:ive sau electronica

numai cu MIDI sincronizat  este util !

 

Sa aiba macar "Groove Quantise " ca pe pornire (START Recording Automat ) sa incheie inregistrareaa exact pe sfarsitul ultimei masuri !

Problema apare cand un loop ..de exemplu Strings , Orga , suflatori ..ceva interventii, riffuri vrei sa inserezio live in mijlocul unei piese in derulare , ..tempoul trupei live poate sa fie diferit !! Chiar daca ca si baza de timp se utilizeaza un metronom dupa care bate tobaruil sau  exista  un drum machine ...daca nu are sincro MIDI ptr Start Play /Record  va fi foarte la noroc daca nimeresti exact sincronul ..

 

Sa zicem ca o trupa live s-ar putea "mula" pe o usoare schimbare ...dar trtebuie mare atentie si abilitate /experienta sa sara toata trupa pe un "nou " tempou , sa se sincronizeze din zbor cu decalarea produsa de pornire mai devreme sau mai tarziu al "loop"-ului ..

 

Chiar daca nu canti cu o trupa la un moment dat vrei sa utilizezi un DrumMachine   mai performant ce se poate comanda MIDI ..daca nu ai In /Out   MID  nu -l vei putea folosi   I Si nici alte sintetizatoare MIDI ..de ex un BT cu pian, ortga , suflatori , tobe etc ..dintr-un PC  ....aaaaa...si deci de preferat sa aiba si USB MIDI In/Out !! caci altfel ai nevoie de un adaptor MIDI to USB ca sa-l urtilizezi cu un Laptop ..

 

Loop-erele cu mai multe layere separate ,,sunt OK  dar la fel problema se pune la utilizare cu un drummachine ..

 

Boss RC-50  are MIDI In-Out

http://roland.com/support/article/?q=faq&p=RC-50&id=1832371

 

Jamman a scos niste loopere ce se pot interconecta ...dar numai intre ele nu si cu un drummachine !!

 

Personal am realizat un sincro device  ptr JammanStereo ....DAR ! doar ptr a capta un tempou ...sa pornesc in mijlocul unei piese este o loterie ...cateodata nimeresc de cele mai multe ori nu !

Jamman Stereo  l-am cumparat ptr BT-uri  ce le presetez acasa ..are 200 locatii de memorie si spatiu 16 ore ...idea este sa am fiecare loop BT separat ptr cate o piesa ..Intro ,Tema A ,B ,Chorus ,Coda ...ca sa pot canta cum vreau eu si nu dupa un BT "cap coada"  unde esti legat de structura BT-ului ..cu loop-uri separate pot sa fac orice ordine si sa tin cat vreau eu orice parte a unei piese ..deci pot improviza live ..

Un tobar se poate lua dupa mine ...DAR un drummachine sau o trupa intreaga de muzica electronica NU ..si nici looperul meu dupa ei nu se poate lua .

 

Ok a iesit cam lunga observatia ..deci NU orice  looper !! caci dupa o luna i-tri dai seama ca nu te poti sincroniza cumai nimic ..fara MIDI !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.