catalinsapasu Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Salut. Astept un Kemper si mi-am dat seama ca voi avea o problema de conectare. Pentru chitara electrica 6 corzi, activa, nu comentez - o bag direct in input-ul de pe front panel. Problema mea e cand vreau sa trec intai printr-ul Roland VG-99 (pentru chitari simulate, acordaje diferite etc.). Nu am nici loc nici bani pentru 10 chitari plus ca VG-99 e o scula buna si isi face treaba cu brio asa ca insist sa il folosesc. Intrebarea mea e: cum conectez VG-99 la Kemper. O sugestie citita pe un site din afara ar fi sa ies cu un cablu din "sub out" din VG-99 si sa il infig in "input" pe Kemper. Problema e ca nu zice in care input - ala de pe front panel sau ala din spate (alternative input) sau return input? Deci schema ar fi urmatoarea: doza GK3 - VG99 - Kemper. VG99 va fi folosit exclusiv pentru chitari emulate si alternate tuning (fara efecte, fara amp sim, fara cab sim). A mai incercat cineva? Multumesc, Catalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Le conectezi la fel cum ai intra din VG într-un amplificator normal de chitară (main out -> intrarea de chitară din Kemper). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the outsider Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Eu folosesc un setup asemanator,chitara cu gk-3 kit instalat,ma duc in vg-8 apoi in pedale(vreo 9 la numar) si apoi din pedale in amp,la fel folosesc vgul exclusiv pt acordaje,simulari de chitare,etc,si merge brici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinsapasu Posted April 7, 2015 Author Share Posted April 7, 2015 Ok, deci nu o sa am vreo problema de output prea mare, sa risc sa se arda ceva in Kemper. Asta era grija mea. Multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts