CernoBill Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 am o chitara clasica mai veche si as vrea sa-i schimb cordarul...arata cam nasol.problema e k nu reusesc sa-l desprind d p corp! cand am primit-o avea 2 cuie batute in ea... foarte aiurea...le-am scos...da'...al dracu'...tot nu vrea sa se dezlipeasca jegu'... nu stiu c sa fac... daca stie careva vreo tehnica speciala... o formula magica eventual ...sau credeti k n-are rost sa schimb cordaru'...astept sfaturile voastre
George M. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 nu-l schimba daca tii neaparat...e posibil sa fie si lipit daca ai scos cuiele, da cu niste diluant si incearca sa dezlipesti
CernoBill Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 m-am gandit si io sa dau cu ceva diluant...da'...nu risc oare sa mi se duca lacul d p chitara...? P.S.:am facut si o poza...din pacate nu dispun decat d un telefon cu camera... a iesit prea prost k sa o pun aici...
dgeekoo Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Daca tii mortis sa-l dezlipesti trebuie sa-l incalzesti. Are un clei care cedeaza la caldura. Dar mai bine lasa-l asa.
George M. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 incalzeste-l cu fierul de calcat. am impresie ca la reghin cordarul e din plastic in cazul asta ai sa ramai cu el pe talpa fierului de calcat mai bine incearca cu un uscator de par, dar ai grija ca s-ar putea ti se umfle lacul
CernoBill Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 da...deci abia acu' am vazut ...in titlul topicului am scris "schimbarea pragusului" si era d fapt vorba d schimbarea cordarului...am gresit... eram cam somnoros cand am deschis topicu'...
George M. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 in continuare...ai grija sa nu strici chitara de fapt cu ce te deranjeaza? ai zis ca pui poze
CernoBill Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 no hai k am rezolvat...am tras sambata o fuga pana-n Carefura si mi-am luat un marker p vopsea...foarte misto...culoarea e un fel d visiniu...arata foarte bine... am planuri mari cu chitara asta ...adica...e destul d veche...si arata destul d aiurea...si chiar vreau s-o fac sa arate bine... cand termin cu ea...daca reusesc sa fac vreo treaba...bag si niste poze... so...se poate inchide za topic...
Recommended Posts