master of puppets Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Vreau sa imi cumpar un procesor si am un prieten care vrea sa imi vanda un vox tonelab st cu 400 de lei.Procesorul asta e bun de ceva? Sau pot gasi ceva mai bun cu bani astia?
Stefan OPREA Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 E bun, depinde cat de multe stiluri muzicale vrei sa canti.
master of puppets Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Pe mine ma intereseaza sa cant metallica cu un sunet cat mai aproape de adevar si rock nu ma intereseaza bluess
tudorzzz Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 " sa cant metallica cu un sunet cat mai aproape de adevar si rock nu ma intereseaza bluess "...jupane...numarul argumentelor cu care iti poate fi desfiintata fraza de mai sus depaseste numarul de acnee pe care le vei avea in pubertate 5
Stefan OPREA Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Procesorul iti ofera posibilitatea sa schimbi mai multe tipuri de amplificator, sa schimbi overdrive si distors si sa controlezi nivleul si gain-ul fiecaruia. Trebuie sa te duci, sa il probezi si in functie de cum ti se pare ca suna, il iei sau nu. Plus ca ai si lampa aia care aduce un pic efectul de amp pe lampi.
Maltaker Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 " sa cant metallica cu un sunet cat mai aproape de adevar si rock nu ma intereseaza bluess "...jupane...numarul argumentelor cu care iti poate fi desfiintata fraza de mai sus depaseste numarul de acnee pe care le vei avea in pubertate Nice one. 1
karpi Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 (edited) Pe mine ma intereseaza sa cant metallica cu un sunet cat mai aproape de adevar si rock nu ma intereseaza bluess Da' "Boogie" merge ? Toate procesoarele-s bune TU trebuie sa canti si sa-ti faci soundul . Diferentele intre procesoare sunt miniome din punct de vedere al Distors-uri si EQ , diferente probleme apar la Pitch -octaver si eventual la cate efecte pot functiona simultan ... Ptr ton de AC/DC ai nevoie de un Gibson SG , un Marshall bun ...in consecinta daca acestea lipsesc ai nevoie de o chitara ce suna apropiat din start a GS din procesor ai nevoie de "overdrive " setat usor si EQ /cabsim ptr a limita inaltele si ptr culoarea tonului . De fapt un distors Marshall JackHammer se poate sa sune OK dar si VOX amplug ... Practic nu ai nevoie de PROCESOR , dar daca este folositor si ptr altele ...merge Edited March 17, 2015 by karpi 1
Liviu.Pop Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Oricum o iei, daca te gandesti ca la banii aia abia iei un distors (hai sa zicem un boss DS), procesorul merita suma vehiculata.. 2
Stefan OPREA Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Eu felicit colegii ce au raspuns la intrebarile baiatului. Poate ne tine la curent cu evolutia carierei sale artistice;)
Treishtrei Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 https://forums.rgc.ro/topic/104515-vand-line6-podxt/ Buy this. Are preset Master of Puppets. Daca ai o chitara cu EMG-uri suna fidel 'tallica. No brainer. Si e tot 400 ron.
Pino Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 (edited) Din ce am citit si eu pe net ar fin un procesor destul de ok in banii lui. Pe YT sunt destui car canta coveruri metallica. Try it before you buy it Edited March 27, 2015 by Pino
Recommended Posts