www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Curier Cat Mai Ieftin Care Are Asigurare Si Optiunea De Ramburs


CeapaROsie
 Share

Recommended Posts

Pana acum trimiteam si primeam toate coletele luate de pe net sau vandute pe net prin curierul de la tocmai.ro.Era ieftin,si avea optiunea de asigurare a coletului pentru doar 1% din valoarea lui.De ceva vreme aceasta optiune nu mai e valabila pentru ca site-ul a renuntat la optiune.I-am zis cuiva sa imi trimita un amplificator prin oferta olx.ro prin Cargus pentru ca era ieftin,dar ei nu isi asuma nimic cand vine vorba de soarta coletului si nici nu au optiunea de a asigura coletul.Imi puteti recomanda o firma de curierat cat mai ieftin care are optiunea de ramburs si de asigurare a coletului de preferat din propria experienta.

Edited by CeapaROsie
Link to comment
Share on other sites

 olx.ro prin Cargus era ieftin,dar ei nu isi asuma nimic cand vine vorba de soarta coletului si nici nu au optiunea de a asigura coletul.

 

Nu-i vorba că nu și-ar asuma Cargusul nimic. Într-adevăr nu e asigurare pe colet la livrerea aceea cu verificare și ramburs de pe OLX , doar pe banii de ramburs, dar asta e comanda OLX-ului, nu a Cargusului, ei nu asigură obiectul, așa e contractul între ei doi.

 

Doar am vrut să menționez asta.

 

Cât despre tocmai.ro, am aflat ca se închide ! Adică, îl preia OLX-ul !

 

Cea mai ieftină, cu asigurarea coletului, din ce știu eu e tot la Fan Curier, în care întoarcerea banilor se face prin...  ... am un lapsus, ceva cu "cont"..., adică nu-ți aduce curierul banii, ci îi livrează în cont. E cea mai ieftină cu ramburs.

 

Marea problemă e acceptarea asigurării. Adică, trebuie să ai coletul "beton" ambalat, altfel nu acceptă, mai ales la "utilaje" pretențioase. Și chiar îți caută nod în papură, ca să renunți în final și să-l trimiți fără asigurare. Îl predai și-ți faci o cruce de "Doamne-ajută !" :)

 

.

Link to comment
Share on other sites

[...] întoarcerea banilor se face prin...  ... am un lapsus, ceva cu "cont"..., adică nu-ți aduce curierul banii, ci îi livrează în cont. [...]

 

Cont colector. Insa din cate stiu eu Fan-ul nu e cel mai ieftin.

 

@CeapaROsie: Nu te costa nimic sa dai telefoane la toti curierii si sa ceri o estimare de pret la un colet imaginar avand dimensiunile A x B x C, greutatea X, de la Arad la Pitesti, cu asigurare de 700 ron si ramburs de 500. Compari preturile si ti-ai raspuns la intrebare.

 

Din experienta mea tot Fan Courier raman cei mai seriosi. Mi-au pierdut ce-i drept un pachet de curand si mi-au spart un amplificator, dar asta raportat la cateva sute de expeditii nu inseamna mare lucru (lucrez cu ei de ani de zile, intr-un timp aveam o firma si lucram cu ei zilnic fara sa fi avut vreodata vreo problema sau vreo intarziere). Iar 2 rateuri din cateva sute (poate chiar peste mie) nu e totusi mult.

 

Oricum ambalarea e sfanta, un produs ambalat cum trebuie e putin probabil sa ajunga vatamat. Poate mai degraba sa nu ajunga caz in care asigurarea e intr-adevar utila, mai ales daca valoarea e mare  :)

 

By default, fara asigurare Fan-ul te despagubeste cu de 10 ori valoarea transportului apropo.

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.