www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Provocare chitaristica


Cosu
 Share

Recommended Posts

Un membru priceput acum ceva timp a venit cu urmatoarea idee:

 

Se da un tab/partitura/whatever iar membrii intr-un timp de o saptamana sa zicem trebuie sa posteze respectiva bucatica muzicala intrerpretata de ei.

Asa ne putem compara , vedea slabiciunile si eventual evolua.

 

Ce ziceti ? Cum vi se pare ideea ?

 

La inceput pornim cu chestii usurele avand in vedere ca nu toti sunt doctori si eventual pe masura ce avansam ramificam problema pe diverse grade de dificultate. O chestie oarecum similara cu "Melodii cantate de noi" numai ca aici libertatea de exprimare este putin ingradita.

 

Comentarii .. pareri ... sugestii ... aici

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

va propun io piesa: slipknot -the blister exists.

v-am atasat tabul piesei cu extensia ptb , powertab, si piesa in fomrat mp 3 ,desi e cam mare, n-am gasit una mai mica.....

 

astept rezultatele.

 

Adi: Exista legi si noi le respectam :) FARA PIRATERIE!

slipknot_the_blister_exists3.ptb

Edited by Adi
Link to comment
Share on other sites

:) hai ma ce naiba. dar ce voiai sa ma duk sa cumpar cdu lu slipknot ca sa va pun piesa aicea? mi se pare aberant dar in fine.si io sunt de partea ca trebuie sa-ti platesti artistu preferat , dar in cazul de fatza e totusi cam deplasat.in fine sa-si ia membrii piesa fiecare de unde poate, nu cred ca asta o sa fie problema...

pune tu piesa daca o ai originala, sa te vad,si apoi respectele mele.

Link to comment
Share on other sites

Guest DeathWarden

mie mi se pare cam de ***** piesa. cosu a zis k dak e sa se inceapa cu ceva mai simplu pe cand partea aia de la vers ciupita, e cam peste nivelul unora, cred.

Link to comment
Share on other sites

Primul venit primul servit.

 

Ramane melodia lui pixy.

Fiti toleranti ce mama dracu'

Macar e o gura de aer (poluat nepoluat cum vreti sa o luati voi).

 

Pixy am mai spus asta. RGC (adminii , hosterul etc ) isi pun pielea la saramura pentru un mp3 cu copyright. Adica ORDA poate veni frumos la provider sa zica dom'le inchideti-i pe motive de nerespecare a legii copyrightului. Stiu ca o sa ti se para exagerat insa crede-ma ca orice este posibil. Sper sa intelegi (cat si ceilalti ce considera ca facem asta doar de fatada). E un risc ce nu ne permitem sa ni-l asumam :)

 

 

Atentie la acoraj . Chitara trebuie acordata in Eb iar ultima coarda trebuie acordata in B. E cam ciudat pentru o melodie de inceput. Oricum ma voi conforma.

Link to comment
Share on other sites

ori unul , ori altul, ori amin2.fiecare dupa posibilitatile lui.avertizez ca thompson are linii mai complicate pe piesa asta decat jim(de fapt are la fel ca jim vreo 80% , si ceva in plus :) )

referitor la acordaj, nu am pretentia sa se dezacordeze nimeni ca sa o faca.fiecare sa o scoata din acordajul lui si cum ii vine mia bine si mai usor la mana. acordajul piesei este B, F#, B, E, G#,C# (adika practic un dodiez dar cu prima coarda drop un ton mai jos in B )

repet:fiecare in acordajul lui , nu vreau sa "sune" ca acolo ci sa fie interpretata cat mai misto,mai aproape de piesa.

 

pt cosu:sory dudes, n-am stiu de faza cu mp3 ca altfel nu ma hazardam , ca dovada ca eu credeam ca am gresit prin faptul ca nu era original :) .my bad.nu mai atasez mp3-uri.....zisese malex sa punem mp3 ca sa stie lumea piesa si m-am aruncat repede ca stiam ca nu toti au ascultat-o...

spor la lucru.

Link to comment
Share on other sites

Guest DeathWarden

lol ideea e ca nu am zis k e prea grea pt mine (acu sa nu intzelegi k vreau sa ma dau mare sau ceva), ci o anumita parte a melodiei este peste nivelul mediu. dar ma rog. mai bine incercatzi smoke on the water(dak putetzi si solo dar nu neaparat k e destul de greu)

deep_purple_smoke_on_the_water.ptb

Link to comment
Share on other sites

Pai eu zic asa (parerea mea :) ) :

 

Daca in fiecare saptamana e cate o piesa sa faca Cosu o sectiune diferita gen RGC>Cum/Ce cantam>Concurs saptamanal in care sa fie topicuri cu datele calendaristice (ex: 1-7 ian 2005). In fiecare zi de luni sa se faca propunerile, iar marti sa se voteze piesa intr-un pol. Binenteles ca toate ar cadea in grija lui Cosu :))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.