karpi Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 (edited) Am vazut ca exista poze cu : -chitare , chitare bas ,amplificatoatre ,boxe ,efecte Ce de fapt nu sunt poze "cu" ci doar hardware-ul fara "individul " care ar fi cel "cu" .. Deci de ex ar fi poza chitarei fara "cu" caci nu apare al cui este .. Sau daca-i poza artistica "natura moarta " poza cu chitara si amplif pe inserat ... OK nu conteaza ... Dar " cu " cel mai important lucru ..DEGETELE ???.NIMIC ? Parca am citit ca unii artisti sau sportivi si-au asigurat mana , degetul ,piciorul ..?! deci este cel mai important lucru ..NU? Sau poze cu auzul nostru ..ar fi si mai haios ..hehe Sau poze ALE interiorulului ciurcuitului CPU AL PROCESORULUI MEU ,, ras strat cu strat cu un polizor . Poze ale butoanelor de volum Poza structurii cristaline ale penei de chitara .. De lemn nu mai zic ca este discutat pe larg ...dar totusi avem putine poze cu soundul/tonul nostru . . Edited February 20, 2015 by karpi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 20, 2015 Author Share Posted February 20, 2015 (edited) M-am tot gandit ... Pui poza degetului cu degetele apasand mouse etc MaMa Omida poate sa-ti recomande ..chitara , pana , corzile ..? Poate sa prezica ce ton vei avea ..! Nici nu stiti cat conteaza masa mainii in tonul de chitara !! Nu este important sa canti la chitara ,,, DAR ....TON trebuie sa ai !!! nu ca acest baiat ( cu latratura ce produce doar pdupa jumatatea videoului incepe sa se simta ce ar trebui ) apoi poti sa canti Sepherd Scale o ora doua .. Edited February 20, 2015 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 (edited) Asa ceva mai merge ,nu ? Edited February 27, 2015 by karpi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrușcaiepuraș Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 poza cu chitara si amplificatorul pe inserat' Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 02072011680.jpg Mai aveai un pic si-ti puneai si chilotii pe biata chitara... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeview Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Salut, Imi place ideea asa ca pun si eu o poza haioasa, din 2012. Acum nu mai arata chiar asa, este batatura mai groasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrușcaiepuraș Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Salut, Imi place ideea asa ca pun si eu o poza haioasa, din 2012. Acum nu mai arata chiar asa, este batatura mai groasa. Spune-ne si ce muzica canti. Eu sunt curios pentru ca degetele mele aratator si inelar sunt mai batatorite decat mijlociul. La tine pe mijlociu e craterul cel mai mare. (eu cant cu multe power chorduri, metale de..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeview Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 (edited) Salut, andruºcaiepuraº, cant solistica, ala mijlociu s-a mancat un pic mai mult de la slide-uri (cand am facut poza repetam Hotel California). Nu ne pui o poza cu ale tale? Edited April 5, 2015 by Leeview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts