Runaway_Girl Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Bună dimineaţa. Se poate să îmi spuneţi câteva lucruri despre modelul de chitară clasică Clifton Valesca ? Am încercat să găsesc pe internet mai multe informaţii despre acest model, dar nu am avut prea mult succes... P.S. Sunt începătoare şi îmi doresc să învăţ să cânt fingerstyle pe această chitară. Am intrat în posesia ei acum două zile şi mi-e tare dragă.
SausageAssassin Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Pai daca ai intrat in posesia ei deja, spune-ne tu despre ea.
cristeadnl Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Instrumente muzicale sub brandul Clifton sunt vandute in reteaua Lidl. Posibil sa se aplice si in cazul tau. Sunt considerate entry-level. Spor la exersat/cantat.
ramurel Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Bună dimineaţa. Se poate să îmi spuneţi câteva lucruri despre modelul de chitară clasică Clifton Valesca ? Am încercat să găsesc pe internet mai multe informaţii despre acest model, dar nu am avut prea mult succes... P.S. Sunt începătoare şi îmi doresc să învăţ să cânt fingerstyle pe această chitară. Am intrat în posesia ei acum două zile şi mi-e tare dragă. Ne bucurăm că-ți place ! Nu sunt multe informații despre ea, într-adevăr ! E o chitară entry-level, cum zicea colegul mai sus... Mai multe nu prea sunt de spus deocamdată ! Îți urăm spor la învățat și s-o cânți cu plăcere ! .
Runaway_Girl Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Vă mulţumesc pentru răspunsuri şi pentru urări. Am cumpărat-o de la un magazin de muzică, nu de la Lidl. Am încercat să aflu unde anume a fost fabricată, dar n-am reuşit. Se poate, vă rog, să îmi spuneţi ce înseamnă entry-level.. ? Înseamnă "pentru începători".. ? Sausage Assassin, tot ce pot spune despre chitară este că pe eticheta din interior scrie "Clifton Finest Musical Instruments, Valesca, 39 inch Classical Guitar, No. A057435, Hand Made Quality, Streetlife Music GmbH, Steinach 7a, 90765 Furth, www.streetlife-studios.com". Este confecţionată din lemn laminat. Faţa este de culoare portocalie, spatele este de culoare neagră..
SausageAssassin Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Dap, inseamna ca e pentru incepatori. Cel mai probabil a fost asamblata in China. Oricum, detaliile astea nu prea conteaza, important e sa o canti Bafta la zdranganeala!
Runaway_Girl Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Dap, inseamna ca e pentru incepatori. Cel mai probabil a fost asamblata in China. Oricum, detaliile astea nu prea conteaza, important e sa o canti Bafta la zdranganeala! Mulţumesc.
Recommended Posts