www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Metro, au multe dimensiuni inclusiv mari dar foarte scumpe (in magazinul online nu gasesti toate dimensiunile se pare): http://www.metro.ro/shop/ro/office/searchProducts?query=cutie+carton&token=906f132c-6f40-404e-93ea-3de0ad4c5400

Oricum ai grija cum il ambalezi si prin cine trimiti, lumea pe-aici s-a mai ars cu firmele de curierat, respectiv cu scule rupte/sparte.

Edited by sam
Posted

Ai nevoie de multe bucati de carton si scoci,nu neaprat de o cutie propriu zisa (bine-cutia propriu zisa o sa contina cabinetul si "airbagul" daca doresti asa)

Mergi la penny/lidl/kaufland/arschland si cere cutii de carton,au destule si ei oricum le arunca,le primesti gratis.Le desfaci acasa cu un cutter si invelesti cabinetul calumea in 4-5 straturi de carton gros,ca sa absoarba socurile si suturile  de la curieri/posta .La final,daca vrei sa si arate frumos,pune-l intr-o cutie de carton mare si gata,atentie la modul in care o sa prinda istetii cutia - sa nu te trezesti ca iti ridica coletul nu stiu cum si cabinetul cade prin fundul cutiei care se desface.

Posted

Eu am trimis un cabinet cu FAN-ul ambalat numai in folie transparenta (groasa, ce-i drept, dar totusi folie) cu manerele libere ca sa poata prinde de ele, anume ca sa se vada ce-i inauntru si sa aiba grija. A ajuns intact. Eventual pe muchii si la colturi mai poti sa ii pui carton, e mai sigur. 

msg-23591-0-72884700-1422274650.jpg.page

So, you like to live dangerously! :lol:

• Like 2
Posted

Si pentru chitara credeti ca e deajuns doar husa?

Doar daca esti suparat pe ea si vrei sa o pedepsesti :) Cineva pe aici a trimis in husa, folie cu bule + cartoane si tot rupta i-a ajuns. Mie mi-au spart un amp ambalat in polisiren de 5, cutie de carton si folie stretch asa ca ai grija.

• Like 1