CeapaROsie Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Stie cineva o firma din Targu-Mures care vinde cutii de carton la bucata?(destul de mari pentru un cabinet 4x12).Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 (edited) Metro, au multe dimensiuni inclusiv mari dar foarte scumpe (in magazinul online nu gasesti toate dimensiunile se pare): http://www.metro.ro/shop/ro/office/searchProducts?query=cutie+carton&token=906f132c-6f40-404e-93ea-3de0ad4c5400 Oricum ai grija cum il ambalezi si prin cine trimiti, lumea pe-aici s-a mai ars cu firmele de curierat, respectiv cu scule rupte/sparte. Edited February 4, 2015 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeapaROsie Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 Ok,mersi de ajutor.Am mai gasit o tipografie prin oras care cica se ocupa.Daca nu o sa dau o tura si pe la hipermarketurile din oras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani_rosu5 Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Ai nevoie de multe bucati de carton si scoci,nu neaprat de o cutie propriu zisa (bine-cutia propriu zisa o sa contina cabinetul si "airbagul" daca doresti asa) Mergi la penny/lidl/kaufland/arschland si cere cutii de carton,au destule si ei oricum le arunca,le primesti gratis.Le desfaci acasa cu un cutter si invelesti cabinetul calumea in 4-5 straturi de carton gros,ca sa absoarba socurile si suturile de la curieri/posta .La final,daca vrei sa si arate frumos,pune-l intr-o cutie de carton mare si gata,atentie la modul in care o sa prinda istetii cutia - sa nu te trezesti ca iti ridica coletul nu stiu cum si cabinetul cade prin fundul cutiei care se desface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Eu am trimis un cabinet cu FAN-ul ambalat numai in folie transparenta (groasa, ce-i drept, dar totusi folie) cu manerele libere ca sa poata prinde de ele, anume ca sa se vada ce-i inauntru si sa aiba grija. A ajuns intact. Eventual pe muchii si la colturi mai poti sa ii pui carton, e mai sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Eu am trimis un cabinet cu FAN-ul ambalat numai in folie transparenta (groasa, ce-i drept, dar totusi folie) cu manerele libere ca sa poata prinde de ele, anume ca sa se vada ce-i inauntru si sa aiba grija. A ajuns intact. Eventual pe muchii si la colturi mai poti sa ii pui carton, e mai sigur. So, you like to live dangerously! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeapaROsie Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 Si pentru chitara credeti ca e deajuns doar husa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Si pentru chitara credeti ca e deajuns doar husa? Doar daca esti suparat pe ea si vrei sa o pedepsesti Cineva pe aici a trimis in husa, folie cu bule + cartoane si tot rupta i-a ajuns. Mie mi-au spart un amp ambalat in polisiren de 5, cutie de carton si folie stretch asa ca ai grija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeapaROsie Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 Pai oricum o sa pun asigurare pe ea,pentru ca pana la urma e doar 1% din valoarea declarata.Poate ii sperie asigurarea si sunt mai atenti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts