Mihai Souca Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Iti recomand sursa colegului Sorin http://forums.rgc.ro/topic/104852-pedalepedalboard-si-surse/#entry905820 Eu am cumparat'o pe cea cu 6 iesiri si e chiar de calitate. Fara zgomot. Merge de minunte.
TheZKD Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) Te intereseaza un Voodoo Lab ? Edited February 1, 2015 by TheZKD
Bman Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Voodoo Lab e un pic cam scump pentru bugetul meu . Daca are cineva un Harley Benton junior...ar fi ideal:)
sorin the dab Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Atentie ! Harley Benton junior nu este o sursa cu iesiri izolate.Nici macar Harley Benton Power Plant nu este in totalitate cu iesiri izolate. Am impresia ca se face o mare confuzie ( sau nu se stie ) intre o sursa cu iesiri izolate si o sursa cu masa comuna si iesirile in derivatie. O sursa cu iesiri izolate trebuie sa contina ( in functie de numarul de alimentari ) cate un alimentator separat pentru fiecare iesire. Asta implica transformator cu alimentator stabilizat pentru fiecare iesire in parte .Deci daca avem o sursa cu 6 iesiri vom avea 6 module separate unul de altul adica 6 transformatoare ( sau transformator cu iesiri multiple separate ) cu 6 alimentatoare stabilizate pentru fiecare iesire . De aici rezulta si pretul mai mare a unei surse cu iesiri izolate . O sursa cu masa comuna realizata corect ( fara bucle de masa ) si dimensionata pentru un numarul de pedale dorit are aceleasi rezultate ca una cu iesiri izolate . Depinde de cat se doreste sa fie investitia in pedalboard. Sper ca m-am facut inteles.
Recommended Posts