Bman Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Minim 5 ieșiri Aștept oferte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Souca Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Iti recomand sursa colegului Sorin http://forums.rgc.ro/topic/104852-pedalepedalboard-si-surse/#entry905820 Eu am cumparat'o pe cea cu 6 iesiri si e chiar de calitate. Fara zgomot. Merge de minunte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) Te intereseaza un Voodoo Lab ? Edited February 1, 2015 by TheZKD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bman Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Voodoo Lab e un pic cam scump pentru bugetul meu . Daca are cineva un Harley Benton junior...ar fi ideal:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin the dab Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Atentie ! Harley Benton junior nu este o sursa cu iesiri izolate.Nici macar Harley Benton Power Plant nu este in totalitate cu iesiri izolate. Am impresia ca se face o mare confuzie ( sau nu se stie ) intre o sursa cu iesiri izolate si o sursa cu masa comuna si iesirile in derivatie. O sursa cu iesiri izolate trebuie sa contina ( in functie de numarul de alimentari ) cate un alimentator separat pentru fiecare iesire. Asta implica transformator cu alimentator stabilizat pentru fiecare iesire in parte .Deci daca avem o sursa cu 6 iesiri vom avea 6 module separate unul de altul adica 6 transformatoare ( sau transformator cu iesiri multiple separate ) cu 6 alimentatoare stabilizate pentru fiecare iesire . De aici rezulta si pretul mai mare a unei surse cu iesiri izolate . O sursa cu masa comuna realizata corect ( fara bucle de masa ) si dimensionata pentru un numarul de pedale dorit are aceleasi rezultate ca una cu iesiri izolate . Depinde de cat se doreste sa fie investitia in pedalboard. Sper ca m-am facut inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts