Guest recrutul Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 stateam la un pahar de vorba cu un prieten si la un moment dat ma intreaba cine cred eu k are cele mai bune/frumoase versuri din muzica romaneasca, faza la care nu am stiut ce sa raspund. Intotdeauna m-am gandit la chitaristi, solo-uri, melodii, dar niicodata la versuri. Pana la urma i-am raspuns: Desperado si Pasarea colibri(in special mircea vintila). voi ce parere aveti?
Mihai_N_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 +1 Elethan.... Iar daca sunt versuri mai protestante....Luna Amara?(nu dati cu rosii dar parerea mea e ca unele melodii chiar au versuri inspirate)
CernoBill Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Florin Chilian are versuri geniale...n-am c comenta mai mult...
marcel Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 chilian chiar se pricepe... ash mai adauga urma... ups..sa nu uit :Ada milea (ptr dezaxati k mine !!!)
vektor Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Unde s'au dus, unde'au apus anii de sus ai gloriei lor ? Vali Sterian, Phoenix, Celelalte Cuvinte (strict versuri). Parerea mea
Guest Sylviu Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 (edited) vama veche Edited January 8, 2007 by Sylviu
Guest domnul Rig Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Celelalte Cuvinte (strict versuri) +1, clar si de departe cei mai cei.
ciuci Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 DE CE STRICT VERSURI??? CELELALTE CUVINTE E CEA MAI TARE FORMATIE DIN LUME!! SI LA VERSURI, SI LA MUZICA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!!! PE LANGA CELELATE CUVINTE, TOATE FORMATIILE DIN LUME IS NASPA!!!! ....ma scuzati ....m'am lasat "putin" dus de val
vektor Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Pai CC sunt marfa, doar ca nu prea sunt genu' meu. Si topicu' era despre versuri ... so ... ...
Guest domnul Rig Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Tot in ideea a ce a spus glass merge si Psycho Symphony. In cazul lor nu poti sa separi instrumentatia de voce si de versuri, fiindca numai impreuna primesti za trv experience. Purple Coloured Kingdom ist Krieg!
EADGBE Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 verita saga se pune ? True...pacat ca fura muzica... de OCS, uameni, ati uitat??? :)
ilun Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 in concluzie avem o tona de formatii ff inspirate, cu texte frumoase si toate cele...hail romania
s0rin Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 vexxatu' vexx e interesant, intoarce cuvintele intr-un mod inteligent.. +1 , Vali Sterian +1
jules Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ma bag si eu. survolaj & nox. + the terra firma 3 men show, pandrea!
CernoBill Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 de OCS, uameni, ati uitat??? dap...O.C.S....incomparabili...
Doctor X Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jules stie! "In orasul asta cu flori de pomana/ Idiotii zambesc si au fata umana."
Guest miriapod Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 de OCS, uameni, ati uitat??? as vrea sa fi putut. plusez cu blazzaj
Guest domnul Rig Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 + the terra firma 3 men show, pandrea! ce-am facut? am ars biserica! 666!
Guest Distorsed Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 si nu uitati de SEVEN, in special STELELE'N CERRRR.....thease guys really suck
Guest Koma Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 TAXI ( + OCS + firma + chilian + restu` scrisi de voi) si tapinarii
Thrall Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 99 % din muzica pe care o ascult e straina... si in domeniul asta mi se pare ca RHCP au cele mai tari versuri... si multi altii dar revenind printre autohtoni... Ultimu' Nivel (ca's mai tare ca sabia lui Zorro) chiar daca nu prea a auzit nimeni de ei. apoi vama veche, tzapinarii, (conexiuni), coma... si altii care nu imi vin in minte acu adevarul e ca cele mai tari versuri sunt alea cu "mor dushmani, numar bani, am gagici, is p**ifrici"
Guest Sylviu Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ultimu' Nivel (ca's mai tare ca sabia lui Zorro) chiar daca nu prea a auzit nimeni de ei. frate.. tie kiar iti place prostia aia de melodie ???? :)
Recommended Posts