Jiganie Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Salut. Dat fiind ca am fost inspirat de aici sa fac aceasta modificare, am zis hai sa arat si eu ce-am mesterit. Initial ma gandeam ca voi face corpul chitarei de la zero si voi tot adauga piese. Am ales insa o varianta mai simpla si cred mai ieftina: am cumparat o chitara folosita de pe forum (ceva Epiphone special II), la un pret destul de mic, si am modificat-o:cioplit-o pe asta, ca sa obtin o forma . Acestia au fost pasii in mare: - demontat tot hardware-ul, electronica; desprins griful de corp; (am slefuit si tastele cu ocazia asta) - dat jos vopseaua - decupat din lemn (corp si head) - vopsit (vopsea spray + masca hartie adeziva + alta vopsea, pentru ceva elemente de decor) - montat la loc toate partile - cantat metale grele !!! Nu am fost foarte atent la finisaj, se vad multe defecte, ca am mai dat cate o mica ciobitura cand am dat jos vopseaua veche, dar asta e, nu imi pasa, nici eu nu-s perfect cant black pe ea fuck it! Ca masta ar fi; spor si voua care mai faceti treburi de-astea, si mersi celor care m-au inspirat aici in sectiunea DIY! 6
Jiganie Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 (edited) Se pare ca a trecut ceva timp, dar tot am recidivat, de data asta insa mai clasic, mai cumpatat :). Chitara asta e cea care sufera modificari acum, arata bine si asa natur, insa am vrut sa fac ceva mai special. Initial planuiam sa o 'tatuez', cu pirogravura, ceva brazi, copaci, tematica de padure, si sa ii dau si o nuanta verzui cumva. Am dat cu slefuitu' am inceput cu negru si verde cu slefuit intre ele, si mi-a iesit ceva ce imi place atat de mult incat am renunta la tatuaj. Edited September 4, 2020 by Jiganie 1
Jiganie Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 De la Crimson Guitars, asa https://www.crimsonguitars.com/collections/finishing/products/stunning-stains Negru si verde pentru corp si head, negru si putin putin rosu pe neck. Apoi ulei, tot de la Crimson astia. 1
Recommended Posts