www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Dat fiind ca am fost inspirat de aici sa fac aceasta modificare, am zis hai sa arat si eu ce-am mesterit. Initial ma gandeam ca voi face  corpul chitarei de la zero si voi tot adauga piese.

Am ales insa o varianta mai simpla si cred mai ieftina: am cumparat o chitara folosita de pe forum (ceva Epiphone special II), la un pret destul de mic, si am modificat-o:cioplit-o pe asta, ca sa obtin o forma .

Acestia au fost pasii in mare:

- demontat tot hardware-ul, electronica; desprins griful de corp; (am slefuit si tastele cu ocazia asta)

- dat jos vopseaua

- decupat din lemn (corp si head)

- vopsit (vopsea spray + masca hartie adeziva + alta vopsea, pentru ceva elemente de decor) 

- montat la loc toate partile

- cantat metale grele :)!!!

Nu am fost foarte atent la finisaj, se vad multe defecte, ca am mai dat cate o mica ciobitura cand am dat jos vopseaua veche, dar asta e, nu imi pasa, nici eu nu-s perfect cant black pe ea fuck it!

Ca masta ar fi; spor si voua care mai faceti treburi de-astea, si mersi celor care m-au inspirat aici in sectiunea DIY!

post-18700-0-76439900-1421485413_thumb.jpg

• Like 6
  • 8 months later...
  • 4 years later...
Posted (edited)

Se pare ca a trecut ceva timp, dar tot am recidivat, de data asta insa mai clasic, mai cumpatat :).

Chitara asta e cea care sufera modificari acum, arata bine si asa natur, insa am vrut sa fac ceva mai special. Initial planuiam sa o 'tatuez', cu pirogravura, ceva brazi, copaci, tematica de padure, si sa ii dau si o nuanta verzui cumva. Am dat cu slefuitu' am inceput cu negru si verde cu slefuit intre ele, si mi-a iesit ceva ce imi place atat de mult incat am renunta la tatuaj.

Picture1.jpg

verdel.jpg

Edited by Jiganie
  • Like 1