Jiganie Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Salut. Dat fiind ca am fost inspirat de aici sa fac aceasta modificare, am zis hai sa arat si eu ce-am mesterit. Initial ma gandeam ca voi face corpul chitarei de la zero si voi tot adauga piese. Am ales insa o varianta mai simpla si cred mai ieftina: am cumparat o chitara folosita de pe forum (ceva Epiphone special II), la un pret destul de mic, si am modificat-o:cioplit-o pe asta, ca sa obtin o forma . Acestia au fost pasii in mare: - demontat tot hardware-ul, electronica; desprins griful de corp; (am slefuit si tastele cu ocazia asta) - dat jos vopseaua - decupat din lemn (corp si head) - vopsit (vopsea spray + masca hartie adeziva + alta vopsea, pentru ceva elemente de decor) - montat la loc toate partile - cantat metale grele !!! Nu am fost foarte atent la finisaj, se vad multe defecte, ca am mai dat cate o mica ciobitura cand am dat jos vopseaua veche, dar asta e, nu imi pasa, nici eu nu-s perfect cant black pe ea fuck it! Ca masta ar fi; spor si voua care mai faceti treburi de-astea, si mersi celor care m-au inspirat aici in sectiunea DIY! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Interesant. Spor la metale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hruban Gustav Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Smechera. Sa ai noroc de ia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 (edited) Se pare ca a trecut ceva timp, dar tot am recidivat, de data asta insa mai clasic, mai cumpatat :). Chitara asta e cea care sufera modificari acum, arata bine si asa natur, insa am vrut sa fac ceva mai special. Initial planuiam sa o 'tatuez', cu pirogravura, ceva brazi, copaci, tematica de padure, si sa ii dau si o nuanta verzui cumva. Am dat cu slefuitu' am inceput cu negru si verde cu slefuit intre ele, si mi-a iesit ceva ce imi place atat de mult incat am renunta la tatuaj. Edited September 4, 2020 by Jiganie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 In alta lumina, cu putin soare 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Ce fel de colorant pentru lemn ai folosit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 De la Crimson Guitars, asa https://www.crimsonguitars.com/collections/finishing/products/stunning-stains Negru si verde pentru corp si head, negru si putin putin rosu pe neck. Apoi ulei, tot de la Crimson astia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Meesa likey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 Cam asa a ajuns 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 s e c s i 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts