Guest orange_special_k Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Ideea ar fi asta: in loc sa treci totul prin PC si dupa aceea in boxe (adica sa bagi cablul de la chitara prin line-in) iei o mufa tata(1/4)-mama(1/8), , pe care o bagi la intrarea din chitara, iar la celalalt capat conectezi cablul de la boxele de pc, care au amplificare. Eu nu am cum sa testez deoarece momentan nu am chitara electrica. Please post your feedback. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Semnlas Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Asta nu ar fi o pb trecerea cat puterea placii de a suporta anumite programe de processare Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 da mai sunt pe forum topicuri " vaste" ce trateaza problema , cere linkurile Link to comment Share on other sites More sharing options...
EADGBE Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Se poate si se foloseste...exista tot felul de programe care simuleaza tot felul de efecte pe care in mod normal nu ti le-ai putea permite... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orange_special_k Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Se poate si se foloseste...exista tot felul de programe care simuleaza tot felul de efecte pe care in mod normal nu ti le-ai putea permite... :) Nu stiu daca ati inteles execat ceea ce voiam...Nu ma refeream la folosirea computerului, e vorba doar de chitara si boxele de la calculator, care intra direct in chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 O sa se auda foarte incet, in cel mai bun caz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 O sa se auda foarte incet, in cel mai bun caz De auzit se aude, dar destul de incet, cum ai zis si tu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 De auzit se aude, dar destul de incet, cum ai zis si tu . pui casti si nu deranjezi lumea din jur si se aude bine ,ptr cresterea sensibilitati ati trebuie un distors sau si un compresor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 NU este interzis dar nu suna deloc bine. Daca ai un procesor ceva... se schimba situatia, dat tot nu suna bine. Daca ai niste boxe adevaraciune 2+1 de 60-80W cu subwoofer de cel putin 10 tzoli se schimba situatia. Incepe sa sune. Daca aduni cat costa procesoru+boxele = un amp de chitara dedicat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 asta ar fi valabila si pt bas? adika sa folosesc sistemul 5.1 de 150 W pe post de amp dedicat, fara a folosi calculatorul aa, subwofferul incepe de la 40 de Hz...deci s-ar putea auzi un bas 4 strings...cel putin teoretic Link to comment Share on other sites More sharing options...
xod_4all Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 merge foarte bine...eu asa fac si se aude bine,faza e ca trebuie sa-ti iei o pedalade distors sau orice de gen PENTRU BASS,ca sa mearba ,mai bine ,trebuie pus un amplificator de sunet(ca la microfoane) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 pe mine ma interesa daca este posibila operatiunea cu minimum de echipament, adica bas + boxele pe care le am sa se auda cat de cat sa mai cant si eu prin casa asa de plictiseala Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 pui casti si nu deranjezi lumea din jur si se aude bine ,ptr cresterea sensibilitati ati trebuie un distors sau si un compresor Pai si cum faci asta ? Ca nu la toate boxele de calculator ai iesire pt casti. Si sa bagi castile in chitara.. nu merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xod_4all Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 scuzama am spus amplificator ,trebuia sa spun o amplificare...poti s-o faci din piese ,si nu sunt scumpe...te duci la dioda sau la magazine de genul si spui ca vrei piese ca sa faci o amplificare pr microfon....... amplificarea asta merge si pentru chitari.......dar se aude cam prea tare.....dar merge....si e facuta dintr-un circuit ,2 nufe...si ceva integrate........ ...ma intrebati de unte stiu asta?....simplu mi-am facut un mixer(am cumparat un kit de la adelaida)si intarile de la microfon sunt amplificate...eh eu acolo am bagat bassul si pe cuvantul meu ca merge bine ..si aude super voi puteti sa faceti acelasi lucru si nu e nevoie sa faceti un mixer,ci doar sa faceti amplificarea pt microfon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest h00k Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 eu zic ca va certati degeaba. fara absolut NICI o preamplificare nu merge. in cel mai bun caz se aude incredibil de incet cu niste boxe de calculator date la maxim. e diferenta de impedantsa MULT prea mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xod_4all Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 sa sti ca unele boxe de calculator au amplificare, daca nu la combina sau...bagati la o statie de 500w ...si apoi vedeti ce iese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orange_special_k Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Desigur, ma refeream la boxe de pc cu amplificare. Bun, e vorba de diferenta de impedanta: dozele chitarii lucreaza la impedante mari, iar boxele de pc se asteapta sa primeasca impedante mici. Ce urmeaza? Is there something simple to do the trick? Dati exemple concrete sau link-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xod_4all Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 omule eu cant cu chitara bagata in pedala si apoi in boxe si se aude supre ....cat mai concret vrei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 (edited) Da bre, noi de alea cu amplificare (care se baga in priza, in layman terms) vorbeam. Si nu, nu se aude nici macar tare. Ai nevoie de un echipament care sa iti aduca semnalu la nivel de linie (line output), echipament care ramane la latitudinea ta (DI Box, Preamp, pedala de efect... etc) PS: Sfatu meu pentru toata lumea. Nu mai incercati sa cautati "varianta mai ieftina" fiindca de la un punct in colo ea chiar nu exista sau in cel mai bun (o fi totusi rau?) caz e un compromis prostesc. Later Edit: xod, sunt tare circumspect in legatura cu notiunea da despre "a se auzi bine" Edited December 31, 2006 by MrJackson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orange_special_k Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Pedala desigur, face toata treaba. Si daca n-ai nici pedala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest h00k Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 (edited) omu na specificat ca are pedala. boxele pot sa aiba amplificare, da oricat de a dracu e amplificarea aia tot nu prea se aude. ca ai semnalu mult prea slab. pedalele preamplifica sunetul si probabil din cauza aia se aude pe boxele tale. mama ce sa postat. reply`u e pt xod_4_all Edited December 31, 2006 by h00k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orange_special_k Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Bine, gata. Nu cred ca mai e nimic de zis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xod_4all Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 frate la mine se aude si fara...dar intradevar mai incet,dar dai mai tare boxele...acum depinde si ce boxe de comp ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orange_special_k Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Mersi h00k pt lamuriri. Voi cauta ceva ce sa faca preamplificarea. Am vazut ceva cip-uri sau mini-convertoare atasate direct pe cablu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 (edited) @orange_special_k deci se poate, eu am facut si fac asa cu basul (pt ca n-am bani se cub) si de aude bine...nici o problema chestia e ca se aude incet...cel putin la bas, si am subwoofer se 75 W (in realitate duduie de ....intelegi tu), dar se aude suficient cat sa-mi zbarbaie toate prin casa dar in lipsa de cub se poate folosi si asta...metoda neconventionala Edited January 3, 2007 by Georgica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 bai, functioneaza, am incercat si pe bass si nu ai decit un distors jegos pe coarda Mi groasa. :| cu chitara electirca, mie unul cel putin, mi-a iesit pina si feedback la un volum criminal :| ...wtf ?...nu era activa... boxe : A4tech 2 x 1 (!?) watt ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts