www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sq telecaster SH sau Sq showmaster strat HSH


Shadow
 Share

Recommended Posts

Squier Telecaster Special SH (single+humbucker - a nu se citi second hand :)) - http://www.squierguitars.com/products/inde...rtno=0321400565

 

sau Squier Showmaster Stratocaster HSH - http://www.guitarampkeyboard.com/options.php?id=1329

 

ambele costa 10mil la fendershop la muzica. pe prima am testato pe un efect calumea de blues. suna divin :) banuiesc ca ar merge si metale pe ea, avand humbucker 'n all... pe a doua nu am testato dar nu sunt prea incantat de floyd rose-u ala- ma gandesc ca s-ar putea sa nu fie asa de bine facut.

 

ajutati-ma cu pareri si propuneri. 10x

Link to comment
Share on other sites

Parerea mea e ca Showmasterul ala, e gandit numai sa iti ia ochii. Adica necktrhru, floyd, jumbo frets, 24 taste, doze duncan... mi se par prea multe chestii pentru o chitara de 10 milioane... si cred ca e evident ca nu e cine stie ce.

Parerea mea e ca chitara e conceputa exact ca sa iti ia ochii, si dupaia sa ramai cu grifu in mana :)

Link to comment
Share on other sites

showmaster-ul e la fender-muzica e 12 mil. cel putin si oricum nu e el vazut de tine, pe http://www.guitarampkeyboard.com/options.php?id=1329 .

 

vezi aici pe site-ul reprzentantei fender-jackson-squier de la Muzica(proguitar se numeste)http://www.proguitar.ro/index.php?page=sub_squier&selected_category=Chitare%20electrice

 

Care e problema cu floyd-ul licentiat ?Tot dintr-un aliaj cu crom e facut.

Daca stii sa-l reglezi si nu pui ciocanul pe el,e la fel de bun.

Link to comment
Share on other sites

acum depinde ce vrei sa canti. telecaster are un sunet destul de infundat i-as zice, muddy... croncane  :) ... e excelenta pentru blues si se preteaza bine si la alternativ sau funk/jazz etc. eu sunt fan tele si ma gandesc sa imi schimb doza de la bridge cu un humbucker, dar nu am gasit inca cu ce.

11707[/snapback]

 

Tele fan here too!

 

Eu am o copie tele Yamaha, de care sint f mindru. Ea a venit din fabricatie cu HH. cel de la bridge fiind un fel de hot rails. L-am schimbat cu un Hot Rails Duncan si e "heavy as hell". Desi eu nu cint heavy :)

 

Acum daca ar fi sa mai fac o data chestia asta as lua altceva, tot de la Seymore Duncan, un stacked humbucker probabil, pt a pastra ceva mai mult din soundul original de tele.

 

Revenind OT, eu as lua (evident :) ) tele. Arata si foarte bine pe negru. Dar nu am nici o experienta cu Squire, asa ca de fapt ii las pe altii sa isi dea cu parerea

:(

Link to comment
Share on other sites

eu am squier si sunt chitare bune(pentru pretul lor desigur). nu stiu de unde a scos-o hihi p-aia cu "ramas cu grifu in manna".

am chitara de aproape un an si nu am avut probleme cu nimic legat de hardware. doar dozele sunt slabanoage dar asta e o chestie generalizata la chitarele ieftine. sa nu va asteptati sa sune a gibson sau fender cu doze de 10$.

Link to comment
Share on other sites

nu stiu de unde a scos-o hihi p-aia cu "ramas cu grifu in manna".

11741[/snapback]

loooooooooooooool... daca citeai mai atent postu, ti-ai fi dat seama, ca e u vorbeam strict de showmaster-ul ala. Si era asa o chestie... sa ramai cu grifu in mana la un neck thru :) (e posibil sa se fi intamplat si asa ceva.. nu am de unde sa stiu).

Nu am nimic cu chitarile Squire, ba chiar imi plac :).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.