avatar2100 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Acesta este termenul corect pentru un bun mester care faureste chitare in Romania? Exista persoane motivate / dornice sa dea o mana de ajutor? Care este mestesugarul preferat unde ati dori sa invatati? 3
TheZKD Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Desi am fost la cativa din zona Mures , mi-ar placea sa fac cunostinta si sa invat ceva de la Nemes Gyorgy .
TheZKD Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Acesta este termenul corect pentru un bun mester care faureste chitare in Romania? Exista persoane motivate / dornice sa dea o mana de ajutor? Care este mestesugarul preferat unde ati dori sa invatati? Cred e frica lumii sa divulge de unde mai invata unele lucruri dupa cum se vede
fixxxer_metalhead Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 @avatar2100 : oferi tu locuri libere pentru tineri invatacei?
avatar2100 Posted September 6, 2014 Author Posted September 6, 2014 Pana acum nimeni nu a rezistat mai mult de 2 zile la mine
tibimosby Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Desi am fost la cativa din zona Mures , mi-ar placea sa fac cunostinta si sa invat ceva de la Nemes Gyorgy . spune-mi te rog macar unul care se ocupa de setari chitare electrice, eventual reparat, si, pe cineva care repara amp-uri, si bine, si la pret decent.
edy_wheazel Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Pana acum nimeni nu a rezistat mai mult de 2 zile la mine Ai de mine! Da' ce le-ai facut?
theuts Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Cam ce ar presupune un "internship" la dvs, domnule Augustin?
avatar2100 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Probabil ca am fost inteles gresit, eu nu caut ucenici
Gheara Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Sper ca nu se pune ca dezgropare de thread, dar sunt curios - este cineva (un lutier) care sa primeasca ucenici (de la care sa pot invata mestesugul asta) cunoscut voua?
Recommended Posts