calin96 Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Salutare,stiu ca suna ciudat,dar mai ciudat mi se pare mie,am participat acum cateva zile la un concert Cargo,am tipat vreo ora jumate ca un descreerat cu niste amici rock-eri,si spre mirarea mea nu am ragusit deloc chiar deloc.Pun intrebarea asta pentru ca niciodata de cand ma stiu nu am ragusit,si mi-e teama sa nu am vreo malformatie la corzile vocale...Precizez ca de vreo luna fac canto clasic,si am cam inceput sa deprind respiratia costo-diafragmatica,sa aiba vreo legatura??? Si atunci cand cant si ma duc in acute simt ca ceva imi "tine" vocea adica stiu ca ar mai putea fi mai puternica mai inalta dar pur si simplu nu iese.
Popular Post lefmir Posted August 18, 2014 Popular Post Posted August 18, 2014 (edited) Salut! Numele meu este profesorul Xavier, am o scoala pentru copii speciali ca tine! Acolo vei gasi oameni carora nu le obosesc degetele de la cantatul la chitara, si tobosari care bat tempo de 300 bpm fara sa aiba dureri de maini. Iti atasez o poza ca sa-ti dai seama cum arata: Edited August 18, 2014 by lefmir 12
Liviu.Pop Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ce intrebi tu e de competente medicale. Probabil ai gresit forumul.
baltazar181 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Iti garantez daca ai avea o malformatie pe oricare dintre corzi ai fi ragusit praf. Stiu din experienta de 2 ori am fost operat la corzile vocale
Pava Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 eu am fost la un concert, am baut doujdemii de beri fara alcool si nu m-am imbatat deloc, dar am ragusit, care sa fie faza? 2
Recommended Posts