ValeChitara Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Sa inteleg ca pe langa "Cum trebuie sa se cante un blues", "Ce ascultam in momentul acesta" si "One of the greatest solo ever written" o sa avem si "Cel mai tare cover!". Super... 5
baltazar181 Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Nu, Intelegi gresit. M-a impresionat acest cover si am vrut sa vada lumea.
Crypto Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) pentru aia era gânduri răzletețe. Frumos cover tho. Edited August 6, 2014 by Cryptopsy 2
Capitanul_Nam Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 pentru aia era gânduri răzletețe. Frumos cover tho. Serios?! Pentru asta era ganduri razlete? Sau nu vorbim de acelasi tip de "cover"?
Crypto Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Serios?! Pentru asta era ganduri razlete? Sau nu vorbim de acelasi tip de "cover"? random links and such -> gânduri râzlețe as far as i know.
sam Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) Din punctul meu de vedere, varianta lui @baltazar181 e inegalabila datorita faptului ca in public se aflau Plant, Page si Jones (ultimii Zeppelini in viata). Ca pe Plant l-a busit plansul de mai multe ori, ca in sala erau o gramada de grei ai planetei (de la Tom Hanks pana la Obama), toate astea fac din el un cover si nu in ultimul rand un concert fabulos. Nu neaparat pentru interpretarea surorilor 'Heart', ci pentru incarcatura momentului. Faceti un exercitiu de imaginatie si ganditi-va cum e sa canti 'Stairway to Heaven' in conditiile astea. Chiar nu cred ca e usor... @Off-topic: Acelasi sentiment l-am trait si vazand concertul de mai jos. Cum dracu' sa canti piese 'The Beatles' de fata cu McCartney si sa nu ti se taie picioarele, mainile sau vocea?!? WOW! Edited August 6, 2014 by sam
Recommended Posts