manbearpig Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 As vrea sa va prezint un proiect personal (realizat cu ocazia lucrarii de licenta, la Electronica). Este vorba de o pedala de fuzz/drive, ce are la baza o schema proprie (blocul de fuzz este insa, mai mult sau mai putin, un fuzz face clasic). Fara a spune prea multe, va invit sa aruncati o ureche: Intrebarii, pareri, observatii, aici! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 șchema? sa vedem ce e sub capota?(sau e secret ) Si ce faceeee toate butoaneleee? Imi place cum suna pe "crunch". Foarte foarte pe gustul meu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manbearpig Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Ma bucur ca-ti place, multumesc! Schema integrala e asta (nu e complicata, dar e intortocheata din cauza comutatoarelor, CD4053): 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Noua ne place... da` profesorii ce-o zis? Imi amintesc cum mi-am dat eu licenta in anii 90` din termopane se uitau aia la mine mirati, ca abia aparusera prin ro si habar n-aveau cu ce se mananca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 nu stiu de ce ai pus schema, deoarece capota este transparenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manbearpig Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 Comisia de licenta a reactionat pozitiv, mai ales ca am demonstrat pedala cantandu-le vreo 2-3 riffuri. Poate se mai saturasera si ei de atatea retele de comunicatii, protocoale, 4G si mai stiu eu ce. Capota e intr-adevar transparenta, dar nu cred ca se vede in video ceva din pcb si chiar daca s-ar vedea, nu stiu cine ar sta sa faca tracing dupa el. In caz ca doreste cineva vreun exemplar, ma puteti contacta prin PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts