www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andrei1992

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca si cateodata si prin Sighetu Marmatiei

Other Information

  • Band
    The Hourglass, N.O.M. (Non-Orchestra Machine)
  • Gear
    pana acuma... nu mare lucru
    ESP LTD MH350FR
    VOD DA5
    Zoom G7.1ut cu tub ECC81 RFT NOS
    Hardwire TL-2
    Boss NS-2

Recent Profile Visitors

5825 profile views

andrei1992's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vand Spark 40 cu pedala de control si geanta, cumparat acum exact 1 an, folosit maxim 10 ore, arata si merge perfect. Il dau pentru ca vreau sa iau unul mic, 40W e prea mult pentru apartamentul meu (asta zic vecinii at least). Se poate vedea/proba/prelua din Cluj Napoca si trimit si prin curier. Pretul este negociabil.
  2. Salutari colegi de breasla! Am o mica mare problema la un procesor de efecte Line6 HD300, l-am plimbat pe la cativa electronisti, l-am trimis inclusiv la service-ul oficial Line6 din Romania unde evident ca am avut neplaceri si l-am primit mai stricat decat inainte si dupa 2 ani si ceva strange praf in continuare. Aici am un video vechi dar cam tot asa arata problema si acum: Pentru alte detalii puteti sa intrebati. Daca va bagati sau stiti pe cineva care vrea sa incerce, il trimit pe banii mei (evident) si il pot lasa timp nelimitat sa va uitati in el cand si cat si cum vreti. Multumesc mult!!!
  3. Salutari! Am un Line6 HD300 si are cateva probleme, aparute deodata, incerc sa le explic cat mai bine: 1. Sunt tot timpul mai multe LED-uri aprinse deodata fara sa fie activate functiile, gen aprind un led la un amp si se mai aprind 3 dar la intensitate mai slaba. 2. Cand apas pe "SAVE" sau "D" se activeaza inca 3-4 taste, de exemplu cand apas pe "D" se activeaza succesiv A, B, C si TAP As cauta pe cineva care ar vrea sa se uite peste, sa incerce sa-l repare cel putin, trimit si prin curier daca e nevoie. Sta de mai bine de un an si strange praf. Daca va oferiti, stiti pe cineva sau vreti mai multe detalii puteti sa imi dati un PM sau e-mail: buciuta.andrei@gmail.com
  4. Vand un Hardwire TL-2 deoarece am trecut pe procesor. Pedala are mici defecte estetice dupa cum se vede in imagine dar functioneaza impecabil. Se poate vedea/proba in Cluj Napoca. Contact: buciuta.andrei@gmail.com sau PM (am gresit mailul mai sus) Pretul coboara la 200 de lei.
  5. Pret: 40 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: buciuta.andrei@gmail.com sau PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Vand 3 patch-cables Ibanez, 2 lungi si unul scurt (nu mai stiu exact lungimile) si o alimentare aproape home-made pentru 3 pedale. Alimentarea e stabilizata, le-am folosit in concerte si nu am avut nicio problema. Pret: 40 de RON dar doar in Cluj, nu merita trimise in alta parte.
  6. Incearca la MCMusic, au arcuri ieftine, nu mai stiu exact cat dar e pret foarte ok.
  7. Ar fi ok totusi sa scrie lumea in titlul anuntului orasul, ar usura foarte mult cautarile.
  8. A mai ramas Hardwire-ul: 275 RON Asteapta un cumparator!!!
  9. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: buciuta.andrei@gmail.com, 0749302022 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutari! Vand aceste 2 pedale: Boss NS-2: 225 RON Hardwire TL-2: 275 RON La pachet le dau cu 450 RON. Preturile sunt usor negociabile. Ambele sunt in stare foarte buna, nu au absolut nicio problema functionala, estetic 9/10 (uzura normala). Pentru detalii, PM sau la datele de contact de mai sus. Poze fac in curand si le voi posta.
  10. Tunerul a plecat spre Pitesti. Raman celelalte pedale la vanzare: Boss NS2 - 250 RON Hardwire TL-2 - 300 RON La pachet 500 RON. Evident, totul negociabil.
  11. Schimbare de preturi: Boss NS2 - 250 RON Hardwire TL-2 - 300 RON Korg Pitchblack Poly - 250 RON Negociabil!!! Pachet: 700 de lei
  12. Preturile sunt negociabile, haideti la pedale cat mai sunt calde!!!
  13. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: buciuta.andrei@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salutari! Ca urmare a trecerii pe sound-uri mai diversificate, vand 3 pedale: Boss NS2 - 275 RON Hardwire TL-2 - 325 RON Korg Pitchblack Poly - 275 RON Toate trei le dau cu 800 de lei. Schimb cu un procesor de efecte. Nu am momentan o idee exacta despre ce model as vrea asa ca sunteti asteptati cu oferte dar sa fie in zona asta de pret (ex. Boss GT6, GT8, ME25, ME70, Line6 HD300, Vox Tonelab, etc. etc.) si eventual dau diferenta.
  14. And by the way, as vrea ceva care sa si sune ok live, un Boss GT6, GT8, VOX Tonelab, etc. sau o pedala Blackstar HT Dual. Daca e cazul ofer diferenta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.