www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

patriarh69

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

5 Neutral

About patriarh69

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  nu este cazul
 • Gear
  chitara electrica

Recent Profile Visitors

1089 profile views
 1. cu tot respectul, de ce nu schimbi dozele, si pastreaza chitara...simplu
 2. se vinde un Epiphone Custom Black, in stare ireprosabila, cu tot cu un case Thomann nou nout, asa cum se poate vedea si in poze. Chitara nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind o bijuterie in gama ei de pret si de calitate.Nu se mai fabrica am inteles, urmatoarele modele fiind Custom pro, modele pe care le puteti vedea si pe Thomann. Este o chitara versatila, acoperind toata genurile muzicale de la Blues la rock agresiv. O vand deoarece mi-am cumparat un Fender Custom, iar genul muzical abordat de mine, implica modelele stratocaster mai degraba decat Lp-urile cu doze duble. Cine va achizitiona chitara va fi foarte multumit de calitatea ei, si de sunet, si va fi fericit s-o aiba in colectie. Nu fac schimburi, si nu negociez pretul, care dupa parerea mea este unul foarte corect.Pretul este in RON. Stiu ce chitara ofer. pentru ieseni, se poate proba in zona Tudor Vladimirescu, complexul studentesc, pentru cei din alte localitati,. trimit pe cheltuiala cumparatorului. O zi buna tuturor
 3. si eu as vrea vreo 10 bucati ....la 2500 lei...eventual si cu semnatura....
 4. epiphone lp custom nu te intereseaza? Mentionez ca are bridge-ul fix si doze pasive...culoare black.
 5. Vand accesorii de pe o chitara epiphone Custom, careia i s-a rupt griful...pretul este de 400 lei, mai mult decat decent...nu doresc schimburi...trimit oriunde in tara, pe cheltuiala cumparatorului.
 6. De ce o vinzi?.. Defecte, lovituri, lipituri?
 7. Salut, un telecaster squier vibe50, BB, nou nouta, cu factura de pe thomann, nu vrei?....insa pretul e de 1600 lei.astwpt parwrea ta si raspuns....respect
 8. salut, un squier 50vibe, telecaster, primita cadou de 3 luni, cu factura thoman, te intereseaza?
 9. Se vinde un procesor peavey rage 258, cu simulator de lampa, putere 25 Wati, ideal pentru hard rock, metal, sunet agresiv, Dar reglajele dovedesc ca se poate canta si alte genuri, blues, pop, etc....Procesorul se poate folosi de începători si de avansati. Prețul este fix, nu doresc schimburi. Trimit si în tara pe cheltuiala cumpărătorilor.Ofer, Si doresc seriozitate . Nu deranjati inutil.
 10. Sincer, de ce o vinzi?...e o chitara buna....scuze de deranj...si pozele originale unde sunt...vad o chitara cu logo-ul Fender????
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.