www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

edimil

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj- Napoca

Other Information

  • Gear
    Vonstein Nova 6, Vonstein Nova 7, Markline custom, Schecter Banshee passive 7, Washburn m440, Steinberger ZT3, Positive grid Bias Head, Hesu 2x12, Mesa/Boogie Dual Caliber DC-5, Atomic Poweramp

Recent Profile Visitors

2989 profile views

edimil's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputation

  1. Da, de 8 ohmi. Poate duce simultan 2. Eu l-am folosit cu un Hesu 2x12.
  2. Vând amplificator putere (power amp) Atomic Reactor pe lămpi (1x 12ax7 și 2x 6L6). Frecvent era folosit cu axefx sau kemper sau alte amplificatoare digitale pentru a le da un iz mai organic. Poate fi testat în Satu Mare sau eventual Cluj.
  3. Head-ul este în stare foarte bună, folosit în casă și de câteva ori în sala de repetiții. Este foarte versatil și relativ ușor de utilizat. Poate fi testat în Satu Mare sau eventual la Cluj.
  4. Un link pentru un demo pentru amp (înregistrat azi 28.04.2024). prima chitara e un G&L Legacy strat USA iar a doua e un Von Stein Nova 7 (cu și fără tube screamer)
  5. Accept schimburi cu head-uri hi gain 50-100W
  6. Fiind plecat din țară nu m-am putut ocupa de el. Acum că am revenit iar combo-ul tot negolosit stă, revine la vânzare. Combo-ul, de 50w, all tube, este in stare foarte buna, atat ca aspect cat si ca sunet. e foarte versatil. are 2 canale, clean si gain, cu setari independente de gain, inalte, medii, joase, reverb si volum, are un master eq pe 5 benzi si un master volum. Gain-ul canalului de clean are un potentiomentru push-pull care activeaza un ton de crunch. Atasez un link cu review-uri, pentru cine este interesat. http://en.audiofanzine.com/tube-combo-guitar-amp/mesa-boogie/dc-5-combo/user_reviews/ Includ si un flight case pe role. Se poate vedea si incerca in Satu Mare și eventual la Cluj. 50 watts, 6x12AX7, 2x6L6 2 channels, one with Pull Boost Graphic EQ Reverb Parallel FX Loop Headphone Out Recording Out w/Silent recording switch detalii pe privat
  7. s-a dat setul de doze. Se poate inchide. Multumesc RGC!
  8. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un set de doze Kramer 91T si 90R date jos de pe un Steinberger ZT3. Dozele sunt fabricate in SUA, de catre Gibson.
  9. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Dozele au fost date jos de pe un Steinberger GU-Standard.
  10. S-a dat! multumesc RGC! se poate inchide
  11. anuntul nu mai este de actualitate. Chitara s-a dat; voi reposta anuntul cu sintetizatorul. Multumesc RGC, se poate inchide.
  12. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala functioneaza impecabil. Ca aspect, prezinta ceva semne de uzura, asa cum se poate observa in poza. Pedala este versatila, cu 5 potentiometre (volum, gain, inalte medii si joase) si un switch de boost. se poate incerca in cluj.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.