www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

edimil

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by edimil

  1. Fiind plecat din țară nu m-am putut ocupa de el. Acum că am revenit iar combo-ul tot negolosit stă, revine la vânzare. Combo-ul, de 50w, all tube, este in stare foarte buna, atat ca aspect cat si ca sunet. e foarte versatil. are 2 canale, clean si gain, cu setari independente de gain, inalte, medii, joase, reverb si volum, are un master eq pe 5 benzi si un master volum. Gain-ul canalului de clean are un potentiomentru push-pull care activeaza un ton de crunch. Atasez un link cu review-uri, pentru cine este interesat. http://en.audiofanzine.com/tube-combo-guitar-amp/mesa-boogie/dc-5-combo/user_reviews/ Includ si un flight case pe role. Se poate vedea si incerca in Satu Mare și eventual la Cluj. 50 watts, 6x12AX7, 2x6L6 2 channels, one with Pull Boost Graphic EQ Reverb Parallel FX Loop Headphone Out Recording Out w/Silent recording switch detalii pe privat
  2. s-a dat setul de doze. Se poate inchide. Multumesc RGC!
  3. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un set de doze Kramer 91T si 90R date jos de pe un Steinberger ZT3. Dozele sunt fabricate in SUA, de catre Gibson.
  4. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Dozele au fost date jos de pe un Steinberger GU-Standard.
  5. S-a dat! multumesc RGC! se poate inchide
  6. anuntul nu mai este de actualitate. Chitara s-a dat; voi reposta anuntul cu sintetizatorul. Multumesc RGC, se poate inchide.
  7. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala functioneaza impecabil. Ca aspect, prezinta ceva semne de uzura, asa cum se poate observa in poza. Pedala este versatila, cu 5 potentiometre (volum, gain, inalte medii si joase) si un switch de boost. se poate incerca in cluj.
  8. Pret: 700 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Link producator: http://www.bossus.com/products/ve-20/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un procesor de voce Boss VE-20 Vocal Performer. Procesorul este in stare foarte buna, functioneaza impecabil. Ca specificatii, asa cum sunt trecute pe Soundcreation.ro : Efecte sepciale pentru vocea umana printre care si Harmony, Double-Track, Dynamics, Reverb, Delay si multe altele Pot fi create straturi de armonie pe 3 parti (suprapuse una peste alta) Corectiuni pentru inaltimea vocii umane (pitch) în timp real Efecte: Secial FX, Distorition, Radio si Strobe Looper cu 38 de secunde de captare Phantom Power pentru microfoane cu condenser Poate fi alimentata cu 6 baterii tip AA sau alimentatorul AC (tip PSA) Utilizare usoara, constructie robusta
  9. chitara s-a dat, a ramas sintetizatorul Roland gr-20 cu doza midi GK-3, cablu de alimentare si cabluri pentru instrument la 1100 ron
  10. multumesc, s-a dat! se poate inchide topicul
  11. Pret: 350 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand doza bridge Seymour Duncan Nazgul pentru 7 corzi. Doza e fara cover, in format standard (nu soapbar). Semne de uzura nu are, functioneaza impecabil.
  12. Datorita faptului ca parasesc patria mama, chitara si synth-ul le dau si separat: Steinberger Spirit, cu dozele originale (EMG Select): 400 euro Roland GR20 + doza midi GK3 : 350 euro
  13. un nou pret, 1500 lei. se poate incerca in Cluj.
  14. In cazul in care cineva e interesat de chitara si doreste ca ea sa fie echipata cu dozele din fabrica (EMG Select), oferta ramane valabila, pretul fiind de 830 Euro.
  15. Pret: 950 EURO Localitate: Cluj-Napoca Contact: im Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pun la vanzare un Steinberger Spirit GU-STD, headless, echipat cu doza midi Roland GK-3, impreuna cu sintetizatorul de chitara dedicat, Roland GR-20. Atat chitara cat si sintetizatorul sunt in stare foarte buna. La proiectul pentru care au fost achizitionate am renuntat, iar de o buna bucata de vreme stau neatinse, necantate. Chitara am cumparat-o in 2008, fiind echipata cu doze EMG Select, pasive, pe care ulterior le-am schimbat cu Dimarzio D-sonic in bridge, Dimarzio HS3 in mijloc si Seymour Duncan Lil' screaming demon in neck. Pot fi utilizatepe chitara atat corzi double ball end cat si corzi normale. Chiatara o dau impreuna cu tocul dedicat. Asadar, pretul anuntat este pentru Steinberger GU-STD + toc + dozele enuntate + Roland GK3 + Roland GR20. As prefera sa nu le dau separat. Atat chitara cat si sintetizatorul pot fi vazute si incercate in Cluj-Napoca. Pentru detalii, prefer mesageria privata. Atasez un link cu un clip audio pe care l-am inregistrat prin 2009. (doar tobele sunt de pe calculator, restul e chitara cu sintetizatorul).
  16. pentru cei interesati, pretul este negociabil!
  17. Pret: 400 euro Localitate: Cluj-Napoca Contact: pm Link producator: http://www.tagima.com.br/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand Chitara Tagima T-zero, in stare foarte buna ca aspect si functionalitate, bolt on neck, double locking tremolo (Floyd Rose licentiat), 6 corzi, gat subtire, ergonomic (fast neck), configuratie H-S, 26/27 taste. Chitara a prezentat o uzura mai accentuata la nivelul tastelor fiind retastata profesionist in Budapesta la Medgyesi Hangszercenter. Merita vazuta si incercata!
  18. vand Line 6 Pod X3 live, in stare foarte buna, 400 euro (husa (thomann) inclusa)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.