www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

edimil

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

16 Good

About edimil

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj- Napoca

Other Information

 • Gear
  Tagima Tzero, Ibanez RGT6EXFX, Washburn m440, Steinberger ZT3, Steinberger Spirit, Roland GR20, TC Electronic G-major 2, Mesa/Boogie Dual Caliber DC-5.

Recent Profile Visitors

2500 profile views
 1. lampile au fost schimbate recent, pretul este usor negociabil.
 2. s-a dat setul de doze. Se poate inchide. Multumesc RGC!
 3. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un set de doze Kramer 91T si 90R date jos de pe un Steinberger ZT3. Dozele sunt fabricate in SUA, de catre Gibson.
 4. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Dozele au fost date jos de pe un Steinberger GU-Standard.
 5. S-a dat! multumesc RGC! se poate inchide
 6. anuntul nu mai este de actualitate. Chitara s-a dat; voi reposta anuntul cu sintetizatorul. Multumesc RGC, se poate inchide.
 7. S-a dat. Multumesc, se poate inchide topicul.
 8. Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala functioneaza impecabil. Ca aspect, prezinta ceva semne de uzura, asa cum se poate observa in poza. Pedala este versatila, cu 5 potentiometre (volum, gain, inalte medii si joase) si un switch de boost. se poate incerca in cluj.
 9. Pret: 700 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Link producator: http://www.bossus.com/products/ve-20/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un procesor de voce Boss VE-20 Vocal Performer. Procesorul este in stare foarte buna, functioneaza impecabil. Ca specificatii, asa cum sunt trecute pe Soundcreation.ro : Efecte sepciale pentru vocea umana printre care si Harmony, Double-Track, Dynamics, Reverb, Delay si multe altele Pot fi create straturi de armonie pe 3 parti (suprapuse una peste alta) Corectiuni pentru inaltimea vocii umane (pitch) în timp real Efecte: Secial FX, Distorition, Radio si Strobe Looper cu 38 de secunde de captare Phantom Power pentru microfoane cu condenser Poate fi alimentata cu 6 baterii tip AA sau alimentatorul AC (tip PSA) Utilizare usoara, constructie robusta
 10. chitara s-a dat, a ramas sintetizatorul Roland gr-20 cu doza midi GK-3, cablu de alimentare si cabluri pentru instrument la 1100 ron
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.