www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mirgri

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mirgri

  1. A plecat si delay-ul,ramane pedalboard-ul.
  2. Pret: 1 RON Localitate: Targu Mures,Bistrita Contact: 0756783250 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi -Pedalboard Harley Benton PB5,in stare perfecta(nu a iesit din casa) cu alimentare si locasuri pentru 5 pedale de marime standard,are incorporat un amp de 1W.Pret pedalboard 325 lei,usor negociabil. -Boss Cs3-compressor-sustainer,stare perfecta de functionare - 300 lei usor negociabil. -TC Electronic Flasback Mini - delay,stare perfecta de functionare - 280 lei. La schimb ma intereseaza doar o surs de 9V sau un Tube Screamer Ibanez.
  3. La schimb ma intereseaza doar un TS808 sau un chorus mai de calitate.
  4. Pret: 500 RON Localitate: targu mures Contact: 0756783250 Link producator: http://www.ehx.com/products/memory-boy1 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Pedala este in stare impecabila,cumparata de cca 2 luni(la nevoie atasez factura).Am folosit-o maxim 5 ore,acasa,la studiu.Motivul pentru care o vand este ca nu mi se potriveste in pedalier si mi-am cumparat un Flashback mini.Poza nu este facuta de mine,la nevoie trimit poze cu pedala mea,alimentatorul este inca in ambalaj original,repet starea pedalei este ca noua.Pretul cerut de mine este usor negociabil sau include expeditia cu curier.
  5. Pedalboard-ul este in stare buna ? M-ar interesa.
  6. Pret: 0 RON Localitate: targu mures Contact: grigorasmircea@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut un difuzor pentru un combo de chitara,12'',16 ohm,minim 60 Watt. Astept oferte.
  7. Daca n-ai dat ampul ma intereseaza pachetul complet.
  8. niste poze mai reprezentative ? niste detalii ? eventual in privat,la grigorasmircea@yahoo.com
  9. Salut,mai ai si actele pentru ea(factura,certificat Garantie) ?
  10. mai e valabil? retrag intrebarea,Afisarile de pe forum functioneaza ciudat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.