www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bojycs

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Pitesti

Recent Profile Visitors

1982 profile views

bojycs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Salut, ai mai inlocuit freturile cu SS? Ma bate si pe mine gandul... Cat a costat?
  2. Pret: 1000 RON Localitate: Mioveni Contact: 0767247358 Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand chitara electro acustica Fender CD60-CE, amplificator Fender Gdec Junior 15w, cablu chitara, husa chitara, toate la promotionalul pret de 1000 RON. Produsele se pot testa in Mioveni.
  3. Salutare Intenționez sa cumpãr un LP, deocamdatã sunt foarte tentat de Epiphone, am studiat diverse siteuri și am o întrebare pentru cei care ma pot ajuta: - Exista vreo diferența intre Epiphone Standard si Epiphone LP Standard Plus care sa afecteze soundul? Stiu ca Standard Plus are un finisaj si un aspect mai placut dar totusi e o diferenta considerabila de pret intre cele 2 versiuni de care as putea profita sa imi iau o pedala, asta doar in cazul in care soundul nu este afectat de eventualele diferente. Deasemenea daca aveti alte sugestii de LP in jurul sumei de 2000 RON mai bune decat ce intentionez eu sa cumpar (Epiphone) va rog sa imi spuneti. Multumesc pentru ajutor.
  4. sal sunt incepator si nu stiu ce chitara electrica sa imi cumpar, am un buget de maxim 600 RON , deocamdata am 2 variante: http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=40 adica un squier affinity telecaster http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=39 squier affinity fat stratocaster va rog sa imi da ti un sfat cu ce varianta sa aleg , ptr ca sunt f debusolat nu inteleg de ce tele cu 2 doze e la acelasi pret cu fat strat cu 3 doze ,baietii de acolo mi au recomandat telecaster ca cica are sunet aparte ,dar totusi are 2 doze si am vazut ca fat stratocaster e mai laudat prin forumuri si ofera o varietate mai mare de tonuri prin prisma celor 3 doze Ca stiluri preferate as avea blues ,rock dar mai bine va dau exemple concrete de melodii : Gary Moore-still got the bluess , solo de la Guns Roses- don't you cry Astept sfaturile voastre multumesc anticipat
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.