www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Neuro

Veteran
 • Posts

  415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Neuro last won the day on January 22 2022

Neuro had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Neoureaux

Recent Profile Visitors

15795 profile views

Neuro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

599

Reputation

 1. Mi-a fost alaturi aproape 500 de concerte, este un multiefect exceptional, dar am trecut la un pedalboard mult mai mic, asa ca nu-l mai folosesc. Sunt deschis la diverse schimburi (chitara -electrica, acustica, procesoare mai mici, simulatoare de cabinet, efecte interesante, ampuri, aparatura foto canon dslr, chiar si cu bani il schimb daca trebuie 😀 ) .
 2. Niste suparari de-ale mele! :)))
 3. Vand Burns Marquee Pro, stare foarte buna. Sunt primul proprietar. Am achizitionat-o de pe Thomann cu 3800 lei acum aprox. 6 ani. O vand cu 2200 lei. Sunt deschis si la unele schimburi, preferabil ceva cu maple neck, bridge fix si humbuckers.
 4. Eu zic ca in cel mai rau caz, ne vedem in carne si oase, mai schimbam o vorba, poate niste corzi, dam lacul jos de pe o chitara, il analizsm, vedem ce iese. Mie sincer mi-ar placea sa ne vedem cat mai multi acolo.
 5. Salut! Organizam la RockSchool un târg de chitare, care va continua cu un jam session, în urma căruia unii își vor găsi trupa, sau o trupa te va găsi pe tine. Esti instrumentist si cauti trupa? Sau ai o trupa si cautati instrumentisti? Duminica 29 septembrie, intre 15.00 si 19.00 Rosckschool organizeaza targul de instrumentisti. Vino sa te intalnesti cu altii, sa schimbati o vorba, sa va cunoasteti, sa incercati cum sunati impreuna intr-una din salile Rockschool (nu e nevoie sa va aduceti instrumente, le puteti folosi pe ale noastre), si poate se leaga de un proiect, de o cantare sau de o prietenie. De ce facem asta gratis? Fiindca Rockschool nu e o scoala, e o stare de spirit, si ne bucuram daca oricine, copil sau adult, incepator sau experimentat, talentat sau nu, ia o pauza de la grijile cotidiene.
 6. Salutare! Organizam targ de chitare la RockSchool! Va asteptam duminica viitoare, 29 septembrie intre orele 11 si 13, la prima editie a targului de chitari Rockschool, unde va veți putea schimba, vinde, cumpara sau doar sa vorbiți despre instrumentul mult visat sau despre muzica în general. Unul dintre profesorii Rockschool va poate oferi o evaluare gratuita a instrumentelor (nu e obligatorie), precum si o sala in care sa le testati. De ce facem asta? Fiindca Rockschool nu e doar o scoala, e o stare de spirit, si ne bucuram cand oricare copil sau adult, incepator sau experimentat, talentat sau nu, ia o pauza de la orice altceva și își petrece timpul cu și despre muzica Eu sigur voi fi acolo! Va aștept! Poate se lasă și cu un jam session
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.