www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trigger

Veteran
  • Posts

    441
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Trigger

  1. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb BOSS TU-3 Cu TC Electronic PolyTune 2.
  2. Multumesc Vio, arata foarte interesant sursa propusa de tine, dar am rezolvat deja intre timp. Se poate inchide.
  3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://www.voodoolab.com/pedalpower_2.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus sau ISO-5.
  4. Pret: max. 100 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://www.rocktron.com/dc-ontap-universal-stomp-box-adaptor.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar alimentator Rocktron On Tap sau Visual Sound 1-SPOT sau orice alimentator pentru 2-3 pedale care sa nu aiba zgomot de retea, brum, tziu-tziu, vâj-vâj etc. ))). Nu ma intereseaza alimentatoare scumpe, il folosesc doar acasa si cum am spus, pentru 3 pedale maxim. On Tap am mai avut si am fost multumit, ar fi prima optiune. Poate sa vina fara cabluri. Ofer 100 de lei. Multumesc.
  5. Trigger

    9.7 Richter

    9.7 RICHTER lansează single-ul “Sinner” 9.7 RICHTER anunţă lansarea piesei “Sinner”, primul extras pe single de pe viitorul album al formaţiei. Single-ul “Sinner” marchează o premieră pentru trupă, fiind acompaniat de primul videoclip 9.7 RICHTER, pe care-l puteţi urmări în continuare: De asemenea, “Sinner” este disponibil prin intermediul Meta4 Productions pe cele mai importante servicii de distribuţie digitală: Descarcă de pe iTunes: http://smarturl.it/97richter-itunes Ascultă gratis pe Deezer: http://smarturl.it/97richter-deezer Ascultă gratis pe Zonga: http://smarturl.it/97richter-zonga Noul album 9.7 RICHTER va fi lansat în această toamnă, mai multe informaţii despre acesta urmând să fie dezvăluite foarte curând.
  6. Vand Korg A2, procesor de rack, stare buna. 100 euro, contact PM.
  7. http://www.niallmoody.com/apps/pedalboard2 - gratuit, simplu de folosit si destul de stabil
  8. Ai putea sa spui mai pe larg cam ce inseamna distorsiunea din software si cum o rezolvi cu compresorul? Din cate stiu eu aceasta unealta are cu totul alt scop decat corectarea distorsiunilor.
  9. Hehe, pai vinde Zoom-ul si ia-l pe asta. Hai sus cu el.
  10. Multumesc pentru oferta, nu sunt interesat insa de china sau microfon. Up.
  11. Pret: 150 euro Localitate: Bucuresti Contact: PM sau projectrigger (yahoo messenger) sau office@trigger.ro (mail) Nu accept schimburi Link producator: http://www.rolandus....cts/details/481 Stare: Uzura normala, functioneaza perfect Roland VS-880 Digital Studio Workstation Include si modulul separat pentru efecte - VS8F-1 Effects Expansion Board.
  12. Am ajuns pe a doua pagina de clipuri, daca se continua sa se voteze sunt sanse de a iesi finalist. http://promoshq.wildfireapp.com/website/6/contests/318481/voteable_entries/67386560 Click pe link --> "Vote Now" Thanks!
  13. Inca doua zile de vot! Cu putin efort din partea voastra pot ajunge pe prima pagina de clipuri adica foarte aproape de a fi finalist! (pray) Multumesc celor ce au votat deja si anticipat celor care ma vor vota in continuare in aceste doua zile! Reamintesc ca de la un calculator se poate vota de mai multe ori, in fiecare zi - o data pe zi! http://promoshq.wildfireapp.com/website/6/contests/318481/voteable_entries Click pe link si apoi "Vote Now"! all.
  14. Mai sunt cateva zile pana se termina votul public. Se poate vota de mai multe ori, o data pe zi insa. As aprecia maxim putin mai multa mobilizare din partea voastra, dedic o piesa RGC-ului la urmatorul concert ! http://promoshq.wild...ntries/67386560 apoi click pe "Vote Now". PS: Doar votul de pe site-ul concursului conteaza, nu like pe facebook sau youtube. Multumesc! Mai pun o data si clipul:
  15. Up? Click pe link si apoi pe butonul "Vote Now"! Dureaza 2 secunde ... sau putin mai mult daca si ascultati ce am postat acolo. http://promoshq.wildfireapp.com/website/6/contests/318481/voteable_entries/67386560
  16. Inca e nevoie de voturile voastre pana pe 14 mai. Tot ce trebuie facut e sa apasati un buton .. si bineinteles sa ascultati minunatul meu solo intre timp http://promoshq.wildfireapp.com/website/6/contests/318481/voteable_entries/67386560 Ms!
  17. Tnx! Acum vad ca de fapt nu e necesar sa te conectezi cu facebook sau sa-ti faci vreun alt cont. Asa ca ... toate voturile la mine! http://promoshq.wildfireapp.com/website/6/contests/318481/voteable_entries/67386560
  18. Salutare, iata ca a venit si vremea mea de umblat dupa voturi. Este vorba de Guitar Messenger Solo Competition, probabil multi dintre voi il stiti deja. Clipul meu: http://promoshq.wild...ntries/67386560 Se voteaza IN FIECARE ZI pana pe 14 mai, asa ca as aprecia enorm daca v-ati rupe cateva secunde din timpul vostru sa intrati in fiecare zi pe link si sa apasati butonul VOTE NOW de la profilul meu. Ms fain! Sustineti chitaristii romani! Edit: Nu e nevoie sa va conectati cu facebook sau sa va faceti cont.
  19. Lasand la o parte discutii despre doze furate acum 20 de ani .. 9.7 RICHTER are onoarea de a canta maine seara impreuna cu Metrock. Din program: Va asteptam cu drag!
  20. Programul concertului de vineri seara: Acces public: ora 19.00 Strip Joint: 20.00 – 20.30 9.7 RICHTER: 20.45 – 21.30 Trooper: 22.00 – 00.30 Din program
  21. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: office@trigger.ro; yahoo - projectrigger Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut sa inchiriez pentru joi/vineri seara un multitrack recorder 16/24 canale pentru a imprima aproximativ o ora de concert live. Daca ma poate ajuta cineva la un pret decent astept raspuns la office@trigger.ro sau yahoo - projectrigger Ms.
  22. 9.7 RICHTER va deschide concertul "An Iron Tribute" incepand cu ora 20:45. Be there!! \m/ http://www.97richter.com/programul-evenimentului-5-aprilie/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.