www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mmihai3

Newcomers
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by mmihai3

 1. Preț discutabil, scăpați-mă de el! 😭
 2. Am descoperit că o lampă de putere s-a devidat, așa că i-am înlocuit power stage-ul cu o pereche echilibrată de Sovtek EL84, nou nouțe. Prețul crește ușor la 1900 lei. Există posibilitatea să îl transport personal la Cluj, pe la începutul lui iunie. Cine e interesat, pls pm me.
 3. Efect clasic de overdrive / distors, cu diode de germaniu, cu un sunet bogat de rock: Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Radiohead. Pedala este ca nouă, în cutie, cu accesoriile nefolosite. Ca de obicei, în țară trimit cu transportul plătit de client în avans.
 4. Știați că: - difuzorul Celestion A-Type are voce americană și este folosit pe amplificatoarele Fender Hot Rod și Blues Junior? - prietena nu mă primește în casă cu atâtea boxe și ampuri?
 5. FYI, pe Thomann e 617 lei doar difuzorul. Și asta nou, nu maturat ca al meu. 😛 Pt cine e interesat de boxă împreună cu ampul Peavey Classic vândut de mine, putem discuta pe PM de preț.
 6. Update, nu mai schimb, pt că mi-am cumpărat head. Nu mai pot lăsa la preț, 1300 a fost prețul special pentru mine, de la un prieten, ar fi nesimțire. Ampul e ca nou, costă 2300 pe Musicstore și voi mai stați pe gânduri?! 😅
 7. Update: nu mai schimb, mi-am cumpărat head. Condensatorul de tone stack l-am schimbat la valoarea inițială. I-am dat cu contact spray pe comutatorul de structure și funcționează mai bine. 🙃
 8. Pot livra cu avans 200 lei prin virament bancar, și 750 lei ramburs. Estimez că aproximativ 50 lei costă transportul. Pentru mai multe detalii, contactează-mă pe privat, te rog.
 9. Sunet britanic vintage. Suportul mufei a fost căzut și lipit cu epoxy. Putere: 25W Impedanță: 16 Ohm
 10. Sunet: cel original Orange + modul mellow, cu răspuns de frecvență plat la low gain și frecvența de vârf scăzută la high gain (cu aproximativ 350 Hz). Putere: 15W Fără ambalajul original. Schimb doar cu Fender Bassbreaker 15 head, cu diferența.
 11. Difuzor: https://celestion.com/product/a-type/ Sunet american vintage. Putere: 50W Impedanță: 8 Ohm
 12. Sunet: un canal clean de tweed și unul de lead spre sunet de Marshall. Opțiuni: footswitch (inclus), atenuator de putere, redare silențioasă și la căști din amplificatorul de putere, cu simulare de boxă. Ambalaj original. Cablu de alimentare schimbat. Putere: 20W Schimb doar cu Fender Bassbreaker 15 head, cu diferența.
 13. Amplificatorul este în stare bună, atât că prezintă mici întreruperi când se folosește butonul de Structure, iar butoanele de GND lift și cab emulation sunt avariate extern, dar perfect funcționale. Tone stack-ul său prezintă o modificare a condensatorului de medii, pentru a-l face mai versatil și mai puțin strident la high gain. Schimb doar cu Bassbreaker 15 head. Motivul este că îmi trebuie acest gain structure, dar îmi folosesc toate amplificatoarele cu un răspuns de referință pe care îl obțin doar cu o boxă și un emulator de boxă externe.
 14. Rămâne doar boxa la vânzare, 700 lei, cablul bonus. Eu zic că merită ascultată, le am de la un prieten și așa am zis și eu prima dată că e "rest" de la NightTrain, care nu e nici un amp așa celebru. Când am văzut că are Greenback zic hai să îl încerc și eu. Se aude încet și curat, comparativ cu un cab mai mare cu Vintage 30 (de care folosesc eu). Dar nu sună deloc subțire, are corp și m-a impresionat o prezență și un timbru specific de "VOX", care m-au dus cu gândul la instanțe auzite pe la Brian May, Radiohead, etc (deși știu că ei folosesc Bluebacks). Când zic "prezență" nu mă refer la "presence", aka înalte, ci sunetul ăla vocal, uneori de clopot care pare că vine de aproape - nu știu cum să pun în cuvinte (de aia și zic că merită ascultată ) Mie nu-mi trebuie, încerc să îmi construiesc tonul în jurul a tweed sau Orange, încă nu sunt 100% hotărât. A propos, când găsesc timp, o să mai pun o boxă la vânzare, un Harley Benton G112 cu difuzor Celestion A-Type (50W). Dacă e cineva interesat, să dea un semn.
 15. Amplificator Peavey Classic 20MH - 1400 lei - 2 canale, clean și lead. - are un sunet vintage, potrivit pentru blues și rock clasic. - cumpărat în ianuarie 2020, cu factură și garanție, în stare perfectă. Cabinet Vox V112NT - 700 lei - difuzor 12 inches Celestion G12M Greenack 25W - 16 Ohmi - oferă un sunet bright, percusiv, tawngy. - stare bună, placa mufei a fost ruptă și lipită. Cumpărate împreună: 1900 lei + bonus cablu boxă D'Addario 3.2m
 16. Aproape nou, cumpărat în aprilie 2021. Nu am umblat în el. Sună foarte bine, mai ales canalul de clean - o bună platformă pentru pedale. Îl vând pentru că mi-am cumpărat un Orange second hand pe care l-am modificat cum îmi place. Features: - 22 W putere, 2 canale, reverb integrat. - canalul de drive are o voce vintage. Master volume pentru amândouă, canalul de drive având și control de volum separat, pe lângă gain. - două intrări separate pt canale, "Normal" și "Bright" - eu nu aud diferență mare între ele. - pedală de control pentru canal și reverb (nefolosită). - buton de "boost" - ce face este să neutralizeze parțial tone stack-ul. Este eficient când mediile sunt scăzute, e o trecere rapidă de la scooped la pe medii. - FX loop. De luat în considerare că reverbul integrat se află înainte de loop, în circuit: efectele de gain sau compresie aici vor crește lungimea reverbului. - comutator de putere a power amp-ului: Pentode/Triode. Modul "triode" scade puțin volumul, dar parcă ia un pic de suflul unor doze. - impedanță selectabilă între 4, 8 și 16 ohmi, cu două ieșiri în paralel. - monitorizare a lămpilor de putere.
 17. Efect de emulare de boxă de chitară electrică, pentru redare directă, fără microfon - înregistrare, PA, etc. Este activ - funcționează pe baterie sau alimentare de 9V. Aparatul este nou, cumpărat în martie 2021, folosit doar odată să văd cum sună.
 18. Combo-ul este cel standard grey tweed, care venea cu speaker V-Type. A fost cumpărat în dec 2017 de primul proprietar, eu îl am de prin 2019, cred. https://shop.fender.com/en-US/guitar-amplifiers/vintage-pro-tube/bassbreaker-15-combo/2262000000.html Modificări: - schimbat speakerul intern cu un Celestion Vintage 30 de 8 ohmi. Cred că îi dă un sunet mai punchy, mai puțin boxy, dar îl face mai greu: pe cântarul meu arată 22.2 Kg. - schimbat condensatorul de medii din tone stack, de la 470p la un WIMA de 220p, pentru a-l face mai potrivit și pentru metal. Când mediile sunt date mai sus, nu face mare diferență. Dar, când înaltele și bașii sunt ridicați, frecvența mediilor crește de la aprox 460 Hz la 670, iar atenuarea mediilor este mai profundă cu aprox 7 dB. Defecte: - părțile externe ale butoanelor din spate sunt rupte, dar butoanele sunt funcționale (așa l-am cumpărat și eu). Acestea sunt folosite doar la redarea directă din XLR out, pe standby / mute. Cel de GND lift este rupt pe jumătate, cel de cabinet emulation de tot. - întrerupătorul Structure este cam instabil pe poziția de mijloc și uneori face zgomot când este folosit. Adaug că emularea de boxă integrată este proastă și recomand folosirea unui emulator dedicat, pentru înregistrarea directă. Voi avea la vânzare și un Hughes & Kettner Red Box 5.
 19. Sau bentoanele. Și eu am dat HB-35Plus-ul instant, s-au bătut pe el... Yamaha ciuciu, deși am pus-o la același preț, și ea e mai scumpă nouă. TE-52-ul tău era greu? Că al meu e black hole. 😆
 20. Corpul la CV 50s e pin, foarte sweet (știu de la Modern Player Tele). Plop e la CV 70s, are ceva mai mult growl în medii.
 21. Comandată în 06/2019. Action mic, grif rapid, sunet tipic de anin (Strat), doze ceramice puternice. Comutator push-pull pentru split coil. Aici bag niște metale la ea B-):
 22. Comandată în 09/2019. Îmbunătățiri și modificări: - schimbat butoane cu cilindrice. Se dă cu unul de rezervă + cei patru originali hat; - schimbat potențiometrii de volum cu logaritmici; - schimbat praguș cu Graph Tech; - pus arcuri la saddles, pe bridge; - nivelat câteva taste.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.