www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tiberiu

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Other Information

  • Gear
    Epiphone LP 100

Recent Profile Visitors

1506 profile views

Tiberiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. https://www.youtube.com/watch?v=h-U6G0mhamA&feature=youtu.be
  2. Aici o sa postez toate inregistrarile pe viitor pentru a nu deschide N thread-uri...
  3. Va urez un 4 Iulie fericit si plin de semi-automate!
  4. Doar la miezu noptii am timp de chitareli ...
  5. Iti ofer un example that you can at least somewhat relate to... Eu m-am apucat pe la 20 de ani because why the fuck not. Cand le-am zis la cunoscuti ce am de gand sa fac, raspunsurile primite n-au fost pe masura asteptarilor mele... daca aveam vreo asteptare. Ureche muzicala, nu aveam (cel putin la inceput)... intre timp, am observat ca a canta la un instrument te ajuta enorm la capitolul ureche muzicala/voce. Nu am pe nimeni in familie care sa fi avut macar vreo afinitate pentru muzica. Deci surprindere totala cand au aflat de "noul meu hobby"... Modul meu de a invata la chitara a fost cel putin spus "erratic". N-am avut timp si rabdare sa invat note, teorie etc. Dar dupa 1-2 ani nu aveam probleme sa cant melodii care imi placeau gen freebird, la grange, voodoo child etc. Ce regret eu, e faptul ca sunt cam mentally instable, si nu am suficienta rabdare in general. Tentativa de trupa am avut, a fost ok ca si experienta, dar, dupa parerea mea, mai greu e sa "inchegi" o trupa decat sa inveti a canta la un instrument. Culmea ca si eu sunt stangaci, dar am avut bafta sa-mi vina natural a canta regular. Chitari pentru stangaci se gasesc mai greu. Poate te faci ambi. Problema mea e ca literalmente nu imi ajung 24 de ore intr-o zi sa rezolv toate lucrurile. Chitara apare cam in miez de noapte, dar si asa... it's all good. Cam asta-i atitudinea care tre s-o ai. Daca ai putina rabdare, si cred ca ai din moment ce ai dat la pedagogie... totul o sa fie ok. Mult succes si tine minte ca poti sa gasesti chitari de vanzare si aici pe forum. SH, intr-adevar dar la preturi rezonabile. Majoritatea userilor sunt oameni de incredere.
  6. Primul "encounter" cu o pedala de expresie. Foarte incantat de noua achizite (zoom g5). Abusing zeh wah.mp3
  7. De indata ce soseste coletul si apuc sa-l probez am sa las feedbackul (sunt convins ca va fi unu pozitiv mare cat casa). Inca odata multam fain! P.S. Scuze daca am parut expeditiv azi dimineata la telefon... aseara tarziu eram cu un tovaras in proces de a pune tara la cale. Inca nu eram "reglat" cand m-ai sunat.
  8. Sounds good bud... versiune de Lenny de Dambovita
  9. Inregistrat si cantat la cartof... totusi partea de intro e pentru brother Dime... RIP! https://www.youtube.com/watch?v=mYQg-xuUfZU&feature=youtu.be P.S. Southern not Soutern ))
  10. De ajunul/seara/wahtefuckever al anului nou am stat cu damigeana si chitara ... si cam atat. In esenta pentru mine 2016 a fost un an cam slab... din toate punctele de vedere. Born in the USA e un fel de a spune ca ideea americana are radacini din campul lexical al cuvantului "fuckwit"... Born in ...mp3
  11. Va salut cu respect. Doar ce am luat un program foarte interesant pentru amplificare & efecte si am reusit sa descopar macar cum sa inregistrez. Dupa prima inregistrare e lesne de inteles ca trebuie sa umblu la noise gate. (To be continued) Track 1.mp3 Track 1.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.