www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreisevkiller

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About andreisevkiller

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Schecter Omen-6, Ibanez RG370DXL, Ibanez Electro Acustic

Recent Profile Visitors

529 profile views
 1. Amplificatorul a fost cumparat de pe Thomann. Are comutator de 18w - 5w - 1w sau "no speaker" ca sa il preiei cu cablu XLR prin iesirea DI out. (are simulare de cabinet inclusa)Este in stare perfecta, il dau cu footswitch-ul FS-2, husa de protectie + un cablu de cabinet. Il dau deoarece vreau sa experimentez cu alte echipamente.Pentru alte detalii ma puteti contacta prin SMS sau la telefon.Ofer predare personala in Bucuresti sau livrare in tara prin curier la costul cumparatorului.
 2. Am cumparat procesorul in vara anului 2017. Sunt primul proprietar. In afara de urmele normale de uzura, nu prezinta absolut niciun defect fizic sau estetic. Este in perfecta stare de functionare, este Versiunea2 (are softul imbunatatit fata de prima versiune scoasa de Boss). Vine cu alimentarea si cutia originala. Are garantie pana in iunie 2019.
 3. Salut, cum suna pe hard rock/metal? Ai vreo inregistrare?
 4. Caut o doza humbucker PASIVA pentru bridge. Nu ma intereseaza ceva ultra high gain. Sa fie versatila, in principal pentru hard rock/metal/djent. Orice doza care nu e de stock merge. Sa fie F-spaced.
 5. Salut, mai e valabil? Ce generatie e interfata?
 6. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: andrei.sevastre24@gmail.com Link producator: http://www.jimdunlop.com/product/m104-distortion Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi In stare perfecta, folosita de cateva ori pe scena. Poti obtine tonuri ca Randy Rhoads, AC/DC, blues stuff - (folosita cu Clean-ul din amp), in general cam tot ce tine de rock-ul clasic - sau poti sa o folosesti ca un boost pe canalul de OD/Crunch al ampului, extra volum la solouri, etc. Predare personala in Bucuresti sau cumparatorul plateste transportul in alte orase. Pentru orice detalii nu ezitati sa ma contactati pe mail sau la 0742 919 350. Pret usor negociabil
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.