www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan Stefan

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

549 profile views

Bogdan Stefan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Orange Fur Coat, este o pedala de vintage fuzz cu octaver foarte versatila, editie aniversara Orange.https://orangeamps.com/products/fx-pedals/fur-coat/Este cumparata de Craciun si cantata de 2 ori in casa.Vine la pachet cu cutia originala.Nu se gaseste in tara, pe thomann,com este listata la 155Ehttps://www.thomann.de/gb/orange_fur_coat.htmSe poate proba in Bucuresti
  2. Ultimul pret pentru chitara la pachet cu strap Fender, husa Gretsch si corzi noi Ernie Ball Paradigm 9-45. 2950 lei
  3. Amplificatorul s-a dat, a mai ramas chitara la pachet cu strap Fender, husa Gretsch si corzi noi Ernie Ball Paradigm 9-45.
  4. Pachet Chitara electrica Chitara electrica Gretsch G5622T-CB Electromatic Semi-Hollow cu husa Gretsch, strap Fender, si amplificator 60w Line6 editie Spider valve 112 editie speciala.Este un model versatil cu o actiune foarte mica, marca Gretsch.Chitara suna impecabil, au fost montate acum o saptamana pe ea un set de corzi de 9-46 de la ErnieBall Paradigm.Amplificator 60w Line6 spider valve 112, amplificator pe tuburi, spun ca este editie speciala din cauza faptului ca are pe el un Celestion Vintage 30 G12, care numai el separat costa 129E pe thomannhttps://www.thomann.de/gb/celestion_vintage_30.htmPret separat:Chitara electrica Chitara electrica Gretsch G5622T-CB Electromatic Semi-Hollow cu husa Gretsch si strap Fender 3100 leiAmplificator 60w Line6 spider valve 112 650 leiPentru mai multe detalii ma puteti suna la numarul din contact, intru foarte rar pe site. Se poat verifica in Bucuresti sector 3.
  5. Pret: 1050 RON Localitate: Bucuresti sau Brasov Contact: 0771297221 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, ofer spre vanzare una bucata procesor Line 6 POD x3 live. Sta in cutie de mult timp iar acum a venit vremea unor investitii mai serioase. A fost folosit intens acum 3 ani, timp de 6 luni, de atunci sta in cutia care se muta din loc in loc odata cu mine. Produsul este in stare buna si se poate proba la cerere in Bucuresti sau Brasov. Pretul de vanzare este de 1050 lei. Nu accept schimburi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.