www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jdk

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2095 profile views

Jdk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Multumesc pentru ajutor! O sa i arat lui tata, el se pricepe la electronica si cred ca mi poate spune cat s a extins problema.
  2. Salut! Problema a apărut cand bateria pusă în chitara a curs in interiorului preampului. Aceasta a dezlipit si topit unul din arcurile care o tin, dupa cum se vede in poza. Pot sa gasesc o solutie si sa o repar acasa sau trebuie dusă la un lutier?
  3. Vand Vox AC30 C2. Mai jos sunt poze cu el si cele 3 julituri ale sale L am cumparat in 2014 sau 2015. I am schimbat toate lampila la inceputul anului 2018 cu lampi GG Tubes.
  4. Vand Behringer Vintage Tube Monster.Potentiometrul "Gain" iti duce chitara de la tonuri de overdrive pana la un distortion cu grad mare de saturatie. Accept schimburi cu pedala tip tube screamer cu diferenta din partea mea.
  5. Vand compresor T Rex,poti controla aproape toti parametrii folositi intr-un compresor de studio. Pe spate are velcro.
  6. Vand drive T Rex Diva,potentiometrul de Mix il diferentiaza intr-un sens util de multe drive uri. Are velcro pe spate.
  7. 180 RON 150 ron 100 ron up cu 150 RON
  8. Pret: 490 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0727513274 Link producator: http://www.tech21nyc.com/products/sansamp/characterseries.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala din titlu,stare functionala si estetica foarte buna. Ultima de jos din linkul de la producator
  9. Pret: 4000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0729398678 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara este in stare perfecta si vine insotita de tocul jackson. Dispune de doze EMG 81/60;Original Floyd Rose si un bonus constand in semnatura creatorului sau,chitaristul Phil Demmel. Pretul este usor negociabil,iar ofertele vor fi facute in privat. 3700 lei
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.