www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tootoo97

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

6 Neutral

About Tootoo97

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Romania . Cluj. Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  Ibanez RGIR20 Iron Label, Squier Classic Vibe '50s Strat, Vintage V100IT. Squier Deluxe JazzBass. Fractal Axe FX II, Audio interface steinberg UR44C, KRK rokit 5 gen 3.

Recent Profile Visitors

1099 profile views
 1. Pret nou, fix: 5400. Valabil pana in 15.12.2020
 2. Vând set de tobe electronice Millenium MPS-850 achiziționat în Iulie, anul ăsta, de la Thomann. Folosit doar acasă. Este în stare perfectă de funcționare, fără urme de uzură avansată. Trimit și în țară. Pret negociabil
 3. Vând Axe FX II în stare ireproșabilă. Funcționează perfect. Vine cu cablul de alimentare si 2 cabluri xlr. Preț negociabil.
 4. Salut RGC! Caut Squier Classic Vibe Telecaster în stare bună.
 5. Vând chitară electrică Ibanez RGIR20BE Iron Label cu Edge Zero II. Chitara are mici urme de uzură pe finish și momentan are nevoie de un setup, intonație și corzi noi. Stă în foarte bine în acordaj. Vine însoțită de o husă foarte rigidă. O trimit și prin curier suportat de cumpărător. Preț ușor negociabil. În principal nu accept schimburi, în afară de chitări din gama squier classic vibe și chitări marca Vintage (strat și telecaster). Sau schimb pe 7 string Ibanez (Apex2 sau alt model din același price range).
 6. Cumpar set Millenium MPS 850 in stare buna. Astept oferte, multumesc!
 7. Cumpar clapa/controller midi Studiologic SL88 Studio, astept oferte. Multumesc!
 8. Chitara are un ton bright, sună foarte bine. Are split coil si locking tuners. Nu prezintă urme de uzură, e în stare ireproșabilă, ca luată din magazin. Prefer predare personală, dar pot să o trimit în țară prin curier. Preț negociabil. Pentru mai multe detalii lăsați un mesaj sau sunați la numarul afișat.
 9. Cumpar Interfata audio Steinberg UR44 sau modelul mai nou cu USB Type-C Steinberg UR44C. Nu ma intereseaza produsele sigilate.
 10. Caut Vintage V100 (preferabil Iced Tea) si preferabil in Cluj Napoca. Cumpar si Vintage V52 sau alt model Tele de la Vintage din Cluj Napoca sau cu trimitere in tara. Cumpar Epiphone Dot preferabil in Cluj Napoca. Nu ma intereseaza urmele de uzura normala, atata timp cat nu sunt exagerate.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.