www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tootoo97

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Tootoo97

 1. Prețul scade la 5250 foarte usor negociabil. Am deja o ofertă de 5000
 2. Salut. Ma intereseaza chitari in valoare de pana la 2000 de lei.
 3. Schimb cu Epiphone Casino Coupe sau Gretsch streamliner cu diferenta.
 4. Vând set de tobe electronice Millenium MPS-850 achiziționat în Iulie, anul ăsta, de la Thomann. Folosit doar acasă. Este în stare perfectă de funcționare, fără urme de uzură avansată. Trimit și în țară. Pret negociabil
 5. Vând Axe FX II în stare ireproșabilă. Funcționează perfect. Vine cu cablul de alimentare si 2 cabluri xlr. Preț negociabil.
 6. Salut RGC! Caut Squier Classic Vibe Telecaster în stare bună.
 7. Vând chitară electrică Ibanez RGIR20BE Iron Label cu Edge Zero II. Chitara are mici urme de uzură pe finish și momentan are nevoie de un setup, intonație și corzi noi. Stă în foarte bine în acordaj. Vine însoțită de o husă foarte rigidă. O trimit și prin curier suportat de cumpărător. Preț ușor negociabil. În principal nu accept schimburi, în afară de chitări din gama squier classic vibe și chitări marca Vintage (strat și telecaster). Sau schimb pe 7 string Ibanez (Apex2 sau alt model din același price range).
 8. Cumpar set Millenium MPS 850 in stare buna. Astept oferte, multumesc!
 9. Cumpar clapa/controller midi Studiologic SL88 Studio, astept oferte. Multumesc!
 10. Chitara are un ton bright, sună foarte bine. Are split coil si locking tuners. Nu prezintă urme de uzură, e în stare ireproșabilă, ca luată din magazin. Prefer predare personală, dar pot să o trimit în țară prin curier. Preț negociabil. Pentru mai multe detalii lăsați un mesaj sau sunați la numarul afișat.
 11. Cumpar Interfata audio Steinberg UR44 sau modelul mai nou cu USB Type-C Steinberg UR44C. Nu ma intereseaza produsele sigilate.
 12. Caut Vintage V100 (preferabil Iced Tea) si preferabil in Cluj Napoca. Cumpar si Vintage V52 sau alt model Tele de la Vintage din Cluj Napoca sau cu trimitere in tara. Cumpar Epiphone Dot preferabil in Cluj Napoca. Nu ma intereseaza urmele de uzura normala, atata timp cat nu sunt exagerate.
 13. Caut Jazz Bass Squier sau Vintage. Buget 850 ron. Astept oferte.
 14. Cumpar Vintage V6 (de preferat sa nu fie icon) si Vintage V52 sau Squier Telecaster Custom. Astept oferte
 15. Vând Ibanez PF100 Made in Japan. Specs: Body: birch top on mahogany body with cream binding. Neck: laminated maple Fingerboard: ebonized rosewood (22 frets) Machine heads: Ibanez smooth tuner 2 Pickups: Ibanez super 70 humbuckers. Singurele modificări aduse acestei chitări sunt: Am schimbat pickguard-ul original cu unul gibson style, inlay-urile de pe fretboard si i-am pus knobs maro in stil gibson (le am si pe cele originale. Pentru mai multe detalii pm. Se vinde cu hard case original si strap din aceeasi perioada. Negociabil
 16. Cred ca am exact ce te intereseaza. Chitara electrica Ibanez PF100 MIJ 1978 https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-ibanez-pf100-mij-1978-ID6AeKi.html
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.