www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on December 22 2020

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

236 Excellent

2 Followers

About Christian Cort

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

9413 profile views
 1. Vând pedala din titlu, este ca nouă, perfect funcțională, este un combo simulator, reproduce sound-ul lui Vox AC30, preț fix 250 lei, fără schimburi.
 2. Vând pedala din titlu, este ca nouă, perfect funcțională, este un amp simulator, reproduce sound-ul unui Marshall full-stack. Fără schimburi, preț fix 250 lei.
 3. Se vinde pedala din titlu, este considerat a fi cel mai agresiv distors Boss, este dedicat genului metal, arată ca nou, perfect funcțional, calitate Boss, preț fix 250 lei, fără schimburi.
 4. Vând un overdrive cu steroizi calitate Boss, face parte dintr-o serie limitată de efecte Boss, funcționează perfect, fabricat în 1996, alimentare 9V. Preț fix 250 lei, fără schimburi.
 5. Vând distorsul din titlu, este construit în Rusia, este o pedala boutique care provine de la un brand nou, care s-a impus rapid pe piața efectelor pentru chitară în ultimii ani, toate efectele lor sunt construite cu componente de calitate, pedalele se vând la prețuri mari fiind apreciate de toti chitaristii. Efectul în cauză redă sound-ul amplificatoarelor americane moderne high gain, cu lămpi 6l6, dedicate metalelor grele, efectul este agresiv și zgomotos, la fel ca amp-urile în cauză. Se vinde cu 250 lei fix.
 6. Vând pedala din titlu, este un overdrive boutique made in USA, construit cu componente atent alese, la calitate înaltă, pentru a reda un ton clasic de amplificator pe lampă. Se vinde cu prețul de 500 lei fix, schimb cu Maxon OD 808 sau cu Ibanez TS9DX Turbo
 7. Vând următoarele: - pickguard negru SSS , 3 ply, Harley Benton, nou, cu folia pe el, 50 lei. - pickguard negru SSD, 1 ply, Goldo, negru mat, margini drepte, nou, ar da bine pe straturi cu look mai agresiv, 50 lei. - pickguard mint green HSS, 3 ply, nou, cu tipla pe el, Harley Benton, 50 lei. - arcuri din teflon Ibanez, hard tension, produs nou, 50 lei. - saddles Graphtech pentru American Standard Stratocaster, 100 lei. Prețuri fixe, transportul ti-l plătești.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.