www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on May 2

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

204 Excellent

2 Followers

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

8297 profile views
 1. Preț pentru o vânzare rapidă: 400 lei. Ai transportul gratuit.
 2. Schimb pedala din titlu cu una din următoarele pedale: ISP Decimator G-String (prima sau a doua versiune), MXR M108 10 band Eq ( versiunea pe negru), Ibanez TS 808 reissue, Boss Phaser PH-2 made in Japan. Este una din cele mai cunoscute si apreciate pedale de tremolo, construită manual în USA, componente de calitate, oferă mai multe opțiuni, este prima versiune, utilizată, perfect funcționala, alimentare 9V. Pentru detalii legate de schimb și transport, la telefon sau pe mesagerie. Un preț de vânzare: 500 lei.
 3. Revine la pretul initial: 2500 lei fix. Conditie obligatorie: transport achitat in avans (din cauza celor care incearca sa faca tot felul de combinatii si tot timpul incearca sa traga tepe, acesta este si motivul revenirii la pretul initial, in mod sigur cei din aceasta categorie pot gasi un JCM 900 mai ieftin ca pret pe Reverb, Ebay sau Thomann si in mod sigur tot acolo, persoane dispuse sa cada in plasa). Accept schimburi doar cu chitare electrice cu floyd rose: sunt interesat in special de modele Fender si de Ibanez seria S cu bridge Zero Point ZPS2.
 4. Sunt interesat de schimburi cu următoarele procesoare: Boss GT-3, Boss GT-5, Boss ME-25 și Digitech RP-500. Mai sunt interesat și de un schimburi cu Boss OD-20 și Boss PH-2 made in Japan.
 5. Preț pentru o vânzare rapidă: 2000 lei fix. Transportul ti-l plătești!
 6. Am gasit doua cutii din carton pentru transportul chitarelor electrice, pot trimite chitara fara hardcase, pretul scade la 1800 lei fix.
 7. Vând o husă Orange pentru combo-uri sau cabinete de chitara, este noua, nu am folosit-o niciodată. Se potrivește pentru combo-urile din link-ul de mai jos inclusiv pentru cabinetul Orange 2x12 opened back (nu se potrivește la cabinetul Orange 2x12 closed back). În cazul în care o vreți cabinete sau combo-uri altele decât Orange, dimensiunile husei sunt aceleași ca pentru cabinetul Orange 2x12 opened back ( vezi link-ul ). https://m.thomann.de/ro/orange_combo_cover_2x12.htm?o=6&search=1589458918 https://m.thomann.de/gb/orange_ppc212cob.htm?o=0&search=1589459423 Trimit în țară, transportul este gratuit, nu sunt interesat de schimburi, pretul este de 150 lei fix.
 8. Vând două difuzoare, provin din dezmembrarea unui cabinet Marshall 1960, made in England, putere 75W, impedanta 16ohm, dimensiune 12", se pot folosi pentru diferite upgrade-uri la combo-uri sau cabinete pentru chitara electrica. Pret/buc. 200 lei, trimit în țară, cumpărătorul plătește transportul, fără schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.