www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on December 22 2020

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

233 Excellent

2 Followers

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

9128 profile views
 1. Vând un Delay DOD, made in USA, fabricația acestei serii de pedale a început în 1989, este un delay digital, alimentare 9V cu baterie sau sursă, arată exact ca în poze, este perfect funcțional (au fost trei serii de delay digital DOD DFX9, DFX91, DFX94, efectul în cauză fiind al doilea model din această linie). Trimit în țară bine ambalat, fără schimburi, preț fix 250 lei.
 2. Vând un stereo chorus DOD, made in USA, este fabricat înainte de 1990, alimentare la 9V cu baterie sau sursă, funcționează perfect, arată ca în poze, este analog. Fără schimburi, trimit în țară, transportul ti-l plătești, preț fix 150 lei.
 3. Vând un corp Fender Olympic White, provine de la un Fender 70s Classic Series Stratocaster (nu este corp piesă de schimb Fender Genuine cum sunt cele din oferta magazinele de instrumente muzicale), este din ash, este greu și foarte rezonant, arată ca nou, nu are lovituri și alte semne de uzură, are bridge Fender Vintage Style Tremolo, vine cu sistemul de prindere (neck plate si cele trei șuruburi) i-a fost adăugat un Goldo Back Box, are folie de aluminiu pentru ecranare, cover plastic spate + bara de tremolo. Pret fix 1500 lei, trimit în țară bine ambalat, nu sunt interesat de schimburi.
 4. Vând un neck Fender, este ca nou, fără semne de uzură și taste uzate, are not din os, string tree Graphtech, chei originale Fender. Este un neck la gata, ready de a fi montat pe un corp de chitară. Poate fi montat pe corpuri cu prindere în trei puncte sau pe corpuri cu prindere în patru puncte, el având găuri pentru ambele modele de corpuri. Are profil C-Shape, este subțire și foarte comod la mână (deși este un neck 70s nu are un profil gros U-Shape). Are 4 găuri si se poate prinde si pe body-uri de strat cu prindere în patru puncte (pe langa prinderea in trei puncte specifică 70s stratocaster). Prețul este fix 1000 lei, ținând cont că sunt foarte scumpe plus că vine și cu toate accesoriile pe el (care costă 500 lei). Trimit în țară bine ambalat, nu sunt interesat de schimburi și de negocieri pentru preț.
 5. Vând un pickguard complet gata de actiune, all black, doze DiMarzio DP117 în bridge și DP217 în neck și middle (după schema veche YJM. Partea de potentiometre este după schema nouă cu Seymour Duncan (potentiometre Fender CTS 250kohm la ton și potentiometru de volum Seymour Duncan YJM speed pot cu cursă scurtă 250kohm + condensator de ton TAD + selector 5 way JHS). Preț fix 800 lei, trimit în țară, fără schimburi, transportul ti-l plătești.
 6. Vand procesorul din titlu, este perfect functional, are alimentatorul original, a capatat in timp datorita folosirii niste zgarieturi (se vad in poze), foloseste o lampa de preamp Electro Harmonix 12AX7 care nu este uzata. Am facut fotografii cu toate sectiunile procesorului pentru a se observa fiecare butonas si optiune pe care o are. Are un manual destul de stufos, deci nu este un procesor la care apesi pe un buton si canta singur, in schimb ofera tonuri de la blues si rockabilly pana la metale high gain, totul la o calitate exceptionala a sound-ului ( pot spune ca este procesorul care mi-a placut cel mai mult, din tot ce am probat pana acum in materie de procesoare digitale, se apropie cel mai bine de pedale si merge ok cu orice amp cu lampi, 6L6, EL84 sau EL34 ). Procesorul nu se mai gaseste la vanzare in magazine, am vazut ca se vinde cu preturi intre 1000 si 1200 lei la SH, unul impecabil ca aspect; pentru ca al meu are urme de uzura fizica dar e perfect functional, are accesoriile originale si suna peste GT-uri, ME-uri, Zoom-uri, Korg si alte procesoare care se vand la mica publicitate, pretul de vanzare este de 700 lei fix. Trimit în țară bine ambalat și nu sunt interesat de schimburi. Atasez cateva link-uri cu preturi de SH, manual PDF si demo-uri: https://www.ebay.com/p/VOX-Tonelab-SE-Multi-Effects-Guitar-Effect-Pedal/78721939 http://www.valvetronix.net/docs/ToneLabSE_E1.pdf https://www.youtube.com/watch?v=N5CMLeI4rJQ https://www.youtube.com/watch?v=yiu8Q-CSKUI
 7. Retras din vânzare pentru o perioadă de timp.
 8. Vând un stereo flanger pentru chitară electrică, este o pedala vintage, arata bine pentru 30 de ani ai săi și este made in USA, perfect funcțională, alimentare 9V, are cutia originală și manualul. Trimit în țară bine ambalat, fără schimburi, preț fix 200 lei.
 9. Vând pedala din titlu, este un efect boutique, construit în USA cu componente de calitate, este un overdrive de tip Tube Screamer, conține integratul JRC4558, se alimentează cu baterie sau sursă de 9V, este perfect funcțional, arata bine din punct de vedere estetic, velcou atasat, are încorporat un switch pentru boost și vine cu un switch selector pentru 3 poziții: Classic Tube Screamer, Power Tube Screamer, Fuzz Screamer. Fără schimburi, preț fix 500 lei, transportul ti-l plătești.
 10. Cumpar un difuzor Celestion G12T-75 8ohm, poate să fie England sau China. Despre preț discutăm, schimburi cu pedale.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.