www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

PGeorge

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About PGeorge

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

1395 profile views
 1. Vand amplificator de bass 25W Hartke HD25 Amplificatorul este in stare foarte buna, folosit doar in casa. Are un difuzor de 8" si se aude foarte bine, are claritate si joase, mai mult decat suficient pentru repetat acasa, desi cred ca poate duce si repetitia la studio sau un concert intr-o camera mai mica. Are si Aux In si Headphone Out in caz ca nu vrei sa deranjezi vecinii cu repetatul seara tarziu. Suna cam asa (chiar si lui Victor Wooten parea sa ii placa): As prefera sa il dau personal in Iasi sau in Cluj-Napoca.
 2. Desi este ca mai buna/avansata pedala de delay pe care am folosit-o, trebuie sa o vand deoarece nu mai cant si as vrea ca cineva sa se foloseasca de ea. Ofera numeroase tipuri de delay-uri, pana la 3 pot fi active simultan, in serie sau in paralel. Are input si output stereo(foarte folositor cu Ping Pong Delay) si poate fi customizat cu software-ul sa ofere modulatie pe delay si poate fi de asemenea incarcat cu preset-uri de pe aplicatia de telefon. Pot trimite in tara prin Fan Courier.
 3. Bun, poti gasi pe amazon la pretul respectiv, desi daca dau un search pe google majoritatea l-au luat sub 200$, de exemplu la 160$: https://www.walmart.com/ip/Stagg-R500-TS-Rock-R-Electric-Guitar-Tobacco-Sunburst/152533983
 4. PGeorge

  vând Doze Wilkinson

  Salut, poti oferi mai multe informatii? De pe ce chitara sunt sau ce model sunt? Multumesc.
 5. Pret: 200 RON Localitate: Iasi Contact: 0741953590 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Chorus Electro-Harmonix Neo Clone http://www.ehx.com/products/neo-clone Pedala suna cam asa: Pedala este intr-o stare foarte buna. O vand pentru ca nu o folosesc destul si sper ca altcuiva ii va fi mai utila. Cine doreste poze sa spuna si le voi urca in timp util.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.