www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

PGeorge

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PGeorge

  1. PGeorge

    Doze Wilkinson

    Salut, poti oferi mai multe informatii? De pe ce chitara sunt sau ce model sunt? Multumesc.
  2. Pret: 200 RON Localitate: Iasi Contact: 0741953590 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Chorus Electro-Harmonix Neo Clone http://www.ehx.com/products/neo-clone Pedala suna cam asa: Pedala este intr-o stare foarte buna. O vand pentru ca nu o folosesc destul si sper ca altcuiva ii va fi mai utila. Cine doreste poze sa spuna si le voi urca in timp util.
  3. PGeorge

    Ibanez Sr500M

    Up! Accept si schimburi cu o chitara de valoare apropiata. 1450!
  4. http://www.audiosys.ro/pedale-chitara/tc-electronic/mojomojo-overdrive/ de asta ce zici? Il dai cu 130 +transport?
  5. Vandut, se poate inchide!
  6. PGeorge

    Ibanez Sr500M

    Pret: 1700 RON Localitate: Iasi Contact: 0741953590 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara bass Ibanez SR500M cu doze Bartolini MK1. In stare foarte buna atat estetic, cat si functional, unic propietar, folosita doar in casa. Dozele active Bartolini ofera o gama larga de sunete ce se pot obtine din acest bass, precum si eq-ul de trebble,mid si voice si un comutator ce da un boost de medii. Ideal pentru orice stil de muzica. Actiunea este ajustata, fiind joasa si foarte comoda si corzile sunt Elixir. Bass-ul este insotit de o husa si un strap Ibanez. Pentru un pret estimativ (modelul este identic, mai putin gatul,care este de maple si nu se mai gaseste pe piata): http://www.magazinuldemuzica.ro/Ibanez-SR500-BM-_-60336.html http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/bass-ro-5/electrice-ro/ibanez-sr500-bm-chitar-bas http://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/Ibanez-SR500M-Bass-Guitar-Maple-Neck-Brown-Mahogany/F3K Pot fi contactat pe telefon si prefer sa il vand in Iasi, dar pot trimite si in tara daca este nevoie.
  7. Pret: 300 RON Localitate: Iasi Contact: 0741953590 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand clapa M-Audio KeyRig 49,claviatura MIDI de 4 octave,in stare foarte buna de functionare. Este compatibila cu majoratea programelor precum Cubase, Ableton Live si FL Studio. Clapele au un timp de raspuns foarte bun. Are butoane de transpunerea octavelor +/- si alimentarea se face prin USB.Are intrare pentru pedala de sustain si buton pentru modulatie. Singurul motiv pentru care il vand este ca am primit un Akai MPK mini si il pot lua dupa mine mult mai usor si am observat ca nu mai folosesc KeyRig-ul. Pentru alte specificatii si pret estimativ: http://www.magazinuldemuzica.ro/M-AUDIO-KEYRIG-49-_-39895.html
  8. Pret: 400 RON Localitate: Iasi Contact: 0741953590 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Marshall MB15. In stare foarte una arata 9/10, functioneaza 10/10. Amplificatorul este destul de versatil: are 2 canale , unul modern care este perfect pentru jazz/funk(fingerstyle si slap) si un al doilea , vintage, cu distorsie, pentru rock. O functie foarte folositoare este cea de compresie, ce nu este prezenta pe majoritatea ampurilor de aceasta putere, foarte utila pentru slap si cantat rock cu pana. Aici puteti gasi un pret estimativ si alte specificatii: http://esound.ro/marshall-mg100-hfx-head.html http://www.soundcreation.ro/amplificatoare-combo-pentru-chitare-bas-cid436_1867/marshall-mb15-id7231.html Prefer sa il vand in Iasi, dar pot trimite si in tara daca este nevoie.
  9. Pret: 350 RON Localitate: Iasi Contact: 0741953590 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara acustica Ibanez V50njp . Prefer sa o vand in Iasi si sa nu trimit in tara. Chitara se vinde impreuna cu husa si curea/strap Ibanez. Are corzi noi Rotosound phosphor bronze. Pentru cine este interesat postez poze reale si evident, se poate proba in Iasi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.