www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SudenUni

Active Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

1867 profile views

SudenUni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Ma intereseaza sa achizitionez un strat, oarecum de buget, iar variantele care le-am gasit ar fi urmatoarele: un MIM, Player Series ( care am inteles ca e varianta moderna MIM ) sau Pacifica ( 112 sau 212 cel mai probabil ). MIM-ul ar sari intr-o oarecare masura din ecuatie, din cauza ca nu-s foarte multe de vanzare in RO si vreau sa fie intr-un anumit finish. Ar ramane Player Series sau Pacifica, iar aici intervine si intrebarea: este o diferenta atat de mare intre ele incat sa justifice pretul ( luate de nou ) mai mult de dublu ? Mai ales ca in viitor pot upgrada Yamaha-ul daca va fi cazul. N-am inclus Squire Classic Vibe pentru ca n-am gasit in finishul pe care-l caut.
  2. https://www.olx.ro/oferta/fender-stratocaster-IDcIi53.html#9ad92fdaf2 Multumiri @SKU @Razvan S. @apocapsile pentru ajutorul oferit in identificarea fake-ului din anunt.
  3. @karpi M-am uitat peste Zoom R8 si Boss Br 80 dar m-as complica mult prea tare fara motiv. Tot ce am nevoie e o interfata cu un line-in pentru chitara si line-out pentru casti / monitoare.
  4. @Crypto Stiu, era o gluma. @apocapsile Din ce vad aici nu sunt diferente atat de mari intre cele doua convertoare.
  5. @AddRien @apocapsile Am gasit un Audient ID4 la un pret bun. Vad ca singurele diferente intre ID4 si ID14 e numarul de inputuri si ID14 are digital input ( care nu stiu cu ce ajuta ). LE: vad ca este unu si aici de vanzare
  6. @apocapsile Behringer e una din optiunile mele, dar n-o sa fie probleme cu gainul datorita dozelor active ?
  7. Caut sa fac upgrade la amp-ul ( NUX Lite ) curent cu o varianta care sa-mi ofere mai multe efecte. Din discutiile si recomandarile de pe chat din partea baietilor @SKU @vektor @apocapsile gravitam spre un Katana 50/100. Asta pana sa-mi aud chitara conectata cu ajutorul unui cablu cu placa audio integrata dintr-un joc ( imi scapa numele ) la GuitarRig. Mi-a placut cum suna si de atunci am inceput sa fac niste research legat de interfete audio. Eh, de aici s-a cam dus totul pe ****, datorita numarului mare de optiuni si pareri pentru fiecare, care m-a bagat mai mult in ceata. Initial ajunsesem la o lista de 4 interfete care se incadreaza in bugetul meu: Audient ID4 ( SH ) Scarlett Solo Behringer U-Phoria UMC202/404HD Steinberg UR22MKII Asta pana, bineinteles, a aparut un alt impediment. Avand doze active, ar trebui sa-mi cumpar o interfata cu HI-Z si/sau padding. Aici iar, alte optiuni, alter pareri, alte preturi. Momentan am 3 optiuni, bugetul fiind ~800ron: - uit de interfete audio si merg pe un katana sh, sperand ca softul sa-mi ofere suficient de multe efecte cat sa nu-mi mai fac griji de procesoare/pedale pe viitor. - iau o interfata ceva mai scumpa la 800ron si folosesc casti ca output - iau o interfata din cele mentionate mai sus ( sau daca aveti alte recomandari ) + monitoare de studio ( ~400ron ) Ce parere aveti ?
  8. As putea, dar nu am atat de mult de scris incat sa fie de ajutor. Mai mult ca sigur este lipsa mea de experienta, dar pe langa calitatea superioara a lemnului si o oarecare diferenta de sunet, cant la fel ca pe cea entry level.
  9. @apocapsile Apreciez sugestia dar am luat intre timp un ESP LTD EC-1000.
  10. Incepator, caut prof. de electrica care sa-mi puna bazele teoriei muzicale si de asemenea tehnica. Cel mai probabil o sedinta / 2 saptamani, dar vor fi si instante in care vom face una pe saptamana. Putem lua legatura prin mesaj privat.
  11. S-a jucat cineva pana acum cu D'Angelico ( cu atat mai bine daca e Premiere SD ) si-mi poate spune daca sunt chitari bune ?
  12. @xschatten @leopold Fair points, presupun ca iti da si o doza mare de motivatie la cantat cand stii ca ai in mana ceva mai decent. Daca ar fi sa-mi fac in viitor un buget undeva la ~2000lei, ce ati recomanda SH ? Vreau sa raman tot la un LP / nu stiu cum se numeste stilul dar imi place finishul
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.