www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreitecsor

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Alexandria

Other Information

 • Band
  The Alexanders

Recent Profile Visitors

1883 profile views

andreitecsor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. O vând pentru că stă acasă degeaba și, ca orice chitară, are și ea nevoie să fie cântată. Am susținut câteva concerte live cu ea și pot spune că nu m-a dezamăgit. Are câteva "julituri" pe ici pe colo, dar sunetul nu este afectat. Preț: 250 cu tot cu husă. Pentru a vă face o idee despre ce este vorba:
 2. Motivul pentru care îl vând este lipsa mea de timp, astfel amplificatorul stă acasă degeaba. Am susținut concerte live cu el, n-am întâmpinat niciodată probleme. Mi-a plăcut foarte mult la acesta reverbul pe arcuri, ba chiar reușit să scot tonuri nice atât de clean, cât și de drive/distors. Cât despre aspect, prezintă câteva julituri, dar hardware-ul nu este afectat, funcționând perfect. Eu îmi vând toate sculele(se pot observat in poze), iar dacă este cineva interesat, le las pe toate la 1200RON, cu tot cu amp. Pentru mai multe detalii, PM me.
 3. Am hotărât să vând toate sculele, întrucât nu prea mai am timp, iar ele stau degeaba. Singurul "dezavantaj" este că sunt julite pe ici pe colo, dar funcționează perfect, fără probleme. Am cântat live cu ele și n-am întâmpinat niciodată probleme. Harley Benton PowerPlant - 150RON (vine în cutia originală + cabluri) TC Electronic PolyTune 2 Mini - 190RON Digitech Bad Monkey - 120RON Barber Small Fry Burn Unit Replică Handmade - 100RON Boss GT-3 - 400RON Pedalboard Handmade - 50RON (făcut din lemn, usor, cu loc special pentru Powerplant) 3 patch-uri - 15RON Le las pe toate la 900 de RON. În poze se poate vedea și un amp Hughes N Kettner Blue Edition 60R. Și acesta este de vânzare, dar voi face un topic separat. Dacă doriți să cumpărați totul, inclusiv amp-ul, prețul este de 1200RON. Pentru mai multe detalii, PM me.
 4. Presupun că nu mai are nevoie de descriere veteranul ăsta ,dar am să vă spun o părere personală! Am cântat live cu el şi nu am întâmpinat niciodată probleme. Îşi face treaba impecabil, ba chiar pot spune că ai de unde alege printre tonurile sale calitative. Drive, overdrive, wah, chorus, flanger, wah s.a.m.d. Poate este el mai bătrânel, dar tonurile nu sunt deloc expirate şi chiar fac faţă prezentului(pe unele chiar le depăşeşte). Îţi poţi modifică tonul până la cel mai mic detaliu, reuşind să-ţi satisfacă pretenţiile foarte bine. Eu recunosc, nu l-am "îmblânzit" aşa bine. Pot spune că încă îl studiez şi mereu descopăr ceva nou! Îl vând, pentru că vreau să trec pe pedale!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.