www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristi03

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Band
    ..
  • Gear
    Takamine EG440 c,Sx Custom hand made Stratocaster.Korg A1 Multiprocessor.Marshall Valvehead.

Recent Profile Visitors

1288 profile views

Cristi03's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 750 lei chitara este in perfecta stare de functionare accept orice test
  2. Takamine eg 440 C detalii la tel 0735654961 o dau pentru ca mam reprofilat muzical
  3. Din pacate tocu nu este inclus in pret
  4. Pret: 850 RON neg Localitate: Timisoara Contact: 0735654961 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara Takamine EG 440 C inclus in pret este si un feedback supressor .Chitara are o mica zgarietura in fata dar in rest este impecabila din punct de vedere tehnic cat si aspectual.Chitara este foarte buna am fost tot timpul multumit de ea unplugged dar si amplificata are un sunet deosebit de cald si armonios.
  5. Salut,te-ar interesa un Takamine EG440 C ? putin folosit este injur de 1300 de lei la reducere in magazin.Eu o dau cu 850 inclus in pret este si un feedback surpresor.
  6. as avea si eu o intrebare as vrea sami cumpar alta chitara una mai serioasa si nu stiu ce sa aleg eu miam ales din 2 variante GIBSON FLYING V FADED WC sau FENDER DELUXE LONE STAR STRAT RW BK \ si intrebarea inportanta este o diferenta mare la cleanuri deci miar trebui un clean cald si nu am avut inca un gibson V in mana ca sa vad cum ii de obicei pe chitarile specifice metalului cleanurile sunt cam aiurea !nu stiu este doar o parere care este diferenta dintre C shape si V shape la gat habar nu am pe v shape se canta mai usor sau care ii faza "? mis derutat la chestia asta
  7. scuze am gresit ecc 83 mio scapat degetu:))
  8. care pedale sunt mai zgomotoase digitech sau boss?Si de firma Exar ce ziceti am observat ca sunt f scumpe.si mai am o intrebare stiu ca nu este in topic dar na am un Sx custom hande made,nu are brum mare pe doze dar chestia cea ce ma deranjeaza foarte mult este ca face o microfonir foarte mare, deci la un amp de 15 wati pe tranzistori la volum de 5 6 cu un effect mai cu gain urla ca dracu chiar de la 2 metri cea ce nu mi se pare inregula am patit de multe ori sa renut la melodi sau la distorsiuni pe scena din cauza asta.ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi?
  9. Am o intrebare va rog unde as gasi niste EL34 si ECC84 la un pret acceptabil?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.