www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan Andrei Mihalache

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Recent Profile Visitors

2581 profile views

Bogdan Andrei Mihalache's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Vand pedala deoarece nu mai folosesc deloc ampuri si am trecut complet pe digital, respectiv pe kemper. Functioneaza perfect si este aproape noua. Atasez poze cat de curand posibil.
  2. Am achizitionat pedala tot de pe forum. Pot sa spun ca am folosit-o de maxim 2-3 ori si intocmai din cauza aceasta o vand (pentru ca nu o folosesc). Totul functioneaza in regula si are velcro pe spate pentru a se lipi de un pedalier facut de proprietarul anterior. O sa atasez poze cat de repede posibil. Pretul este negociabil in privat.
  3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Am nevoie de un footswitch, de preferat cu mai multe canale.
  4. Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Configuratia provine de pe fenderul meu american stratocaster, pe care mi-am pus niste emg-uri pt un sound mai modern (am cam pierdut acel quack de fender pe care il aveam de la aceste doze in schimb). Cele doua single coileuri sunt fat 50s custom shop, iar humbuckerul este diamondback si se potriveste foarte bine cu celelalte 2 doze.
  5. Pret: 850 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Am achizitionat cabinetul de la esound acum 3 ani. Detalii: 60W/16ohm, 1x 12" Celestion Vintage 30 speaker. Greutate: 15kg
  6. Pret: 2100 RON Localitate: Bucuresti Contact: bgdnmihalache@gmail.com Link producator: https://www.blackstaramps.com/products/ht-studio-20h Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Am achizitionat headul de la Guitarshop acum un an si este in stare foarte buna. Se poate canta orice gen de muzica pe el si are un sunet cald. Are 2 canale, unul de clean si unul de overdrive, si desigur un EQ.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.